Alarmă la HC Zalău!


După interul Claudia Constantinescu, accidentată în timpul partidei cu Universitatea Alexandrion Cluj, cu probleme de sănătate se confruntă şi căpitanul echipei HC Zalău, Georgiana Ciuciulete, nevoită şi ea să părăsească echipa naţională după doar câteva zile de la reunire. Adina Mureşan, Roxana Varga şi Andrada Pop completează lista jucătoarelor indisponibile, cele trei nefiind refăcute după intervenţiile chirurgicale la care au fost supuse.

Situaţie delicată la HC Zalău, managerul Gheorghe Tadici confruntându-se cu probleme de lot înaintea disputei din etapa a noua, cu Universitatea Neptun Constanţa. Accidentată în finalul partidei cu Universitatea Alexandrion Cluj, desfăşurată în urmă cu o lună, Claudia Constantinescu a fost nevoită să părăsească echipa naţională lunea trecută, medicii sugerându-i pauză totală timp de 12 zile. Problemele au continuat, iar săptămâna trecută a fost trimisă acasă de la naţională şi Georgiana Ciuciulete, căpitanul formaţiei zălăuane acuzând dureri la menisc. „La fel ca şi Constantinescu şi Ciuciulete a fost nevoită să părăsească echipa naţională după ce am început pregătirea. Avem probleme mari de lot la echipa de club, cum nu a mai avut de mulţi ani. Pe lângă jucătoarele operate au mai intervenit şi acidentările celor două. Pe Constantinescu nu cred că o pot folosi nici la Constanţa decât pentru aruncările de la şapte metri. Ciuciulete are meniscul afectat şi cu sigurnaţă nu va mai putea evolua la capacitate maximă. Deocamdată, face repaus de o săptămână şi vedem ce se va întâmpla în perioada următoare”, a declarat Tadici.
Adina Mureşan, Roxana Varga şi Andrada Pop completează lista jucătoarelor indisponibile, cele trei nefiind refăcute după intervenţiile chirurgicale la care au fost supuse.
HC Zalău va evolua duminică pe terenul formaţiei Universitatea Neptun Constanţa, meciul fiind programat la ora 12.

Leave a Comment