Adversar din Liga a II-a pentru FC Zalău

Vineri, ora 17, Stadion Municipal Zalău

Meci amical: FC Zalău – FCMU Baia Mare

Etapa a XXIII-a a Ligii a III-a de fotbal va fi, din nou, una de pauză pentru FC Zalău. Echipa pregătită de Marius Paşca şi Cristian Oros ar fi trebuit să evolueze împotriva formaţiei FCM Turda, însă aceasta s-a retras din campionat, astfel că FC Zalău va câştiga la „masa verde”.
Jucătorii zălăuani nu vor avea însă pauză, urmând să susţină, pe teren propriu, un meci amical chiar cu o echipă din Liga a II-a. Este vorba de FC Maramureş Universitar Baia Mare, formaţie clasată pe locul 11 în Seria a II-a.
„Pentru a nu mai păţi la fel ca în urmă cu trei săptămâni, când nu am găsit nicio echipă disponibilă, am stabilit din timp să jucăm acest amical cu echipa din Baia Mare. Având în vedere că se doreşte întinerirea lotului, în acest amical mă voi baza pe cei mai tineri jucători din lot, fiindcă rezultatul nu ne interesează atât de mult, fiind doar un joc de verificare”, a declarat antrenorul Marius Paşca, al cărui contract cu echipa zălăuană expiră la finalul sezonului.
Meciurile programate în această după-amiază, în runda a XIII-a a Seriei a V-a sunt: Sănătatea Cluj – Europa Alba Iulia, Unirea Dej – CS Oşorhei, Şoimii Pâncota – FC Hunedoara şi Seso Câmpia Turzii – Plimob Sighetu Marmaţiei.

Leave a Comment