Adversar din judeţul Cluj pentru campioana Sălajului la juniori A1

La câteva zile după tragerea la sorţi a meciurilor de baraj pentru Liga a III-a, Federaţia Română de Fotbal a organizat tragerera la sorţi şi a duelurilor dintre campioanele judeţene de juniori A1. În Sălaj, CS Barcău Nuşfalău deţine supremaţia de ani buni la această categorie, iar la finalul turului, formaţia condusă de Adrian Damian şi Rudolf Stanciu ocupă prima poziţie, cu 11 victorii şi o remiză din 12 partide disputate. Poziţia secundă este ocupată de CS Ileanda, cu 10 victorii şi două înfrângeri, iar pe locul trei se situează Dumbrava Gîlgău, cu 9 victorii şi 3 înfrângeri.
Pentru formaţia de pe malul Barcăului ar fi al X-lea titlu din istorie cu echipa de juniori A1, iar în această iarnă, Nuşfalăul a efectuat o serie de achiziţii pentru retur, o parte dintre jucători provenind de la Atletic Zalău.
Campioana en-titre porneşte cu prima şansă şi în acest sezon, iar antrenorii Damian şi Stanciu nu concep ca elevii lor să rateze titlul. Obiectivul clubului la această categorie de juniori este calificarea în turneul semifinal, iar pentru a ajunge în această fază a Campionatului Naţional, CS Barcău Nuşfalău este nevoită să susţină, la fel ca în anii anteriori, un meci de baraj în dublă manşă.
Adversara sălăjenilor este viitoarea campioană a judeţului Cluj, unde prima poziţie o ocupă Sporting Apahida, cu 15 victorii, o remiză şi o înfrângere în 17 etape, urmată de Unirea Dej II, cu 12 victorii, două egaluri şi trei partide pierdute, diferenţa dintre cele două formaţii fiind de opt puncte.
Primul joc dintre reprezentantele celor două judeţe este programat în data de 6 iunie, pe terenul formaţiei clujene, iar returul, în 9 iunie, la Nuşfalău.
Câştigătoarea din dubla manşă se va califica la turneul semifinal programat în perioada 14 – 16 iunie.
Conducerea clubului din Nuşfalău intenţionează să se înscrie în vara acestui an şi în Campionatul Naţional de juniori republicani, competiţie în care a mai evoluat în sezonul 2010 – 2011, când Şimleu Silvaniei avea echipă în Liga a II-a, fiind obligată să aibă şi o echipă de juniori republicani înscrisă în Campionatul Naţional.

Leave a Comment