Adrian Popuţea, locul trei la „Centura de Aur”

Prezent pentru a treia oară la „Centura de Aur”, Adrian Popuţea a obţinut aceeaşi performanţă ca în 2008

Deşi au fost prezenţi sportivi din şapte ţări, ediţia din acest an a „Centurii de Aur” a avut un număr redus de participanţi în comparaţie cu cele anterioare. Au fost prezenţi pugilişti din România, Rusia, Ungaria, Anglia, Ucraina, Republica Moldova şi Ţara Galilor, iar din lotul ţării noastre a făcut parte şi zălăuanul Adrian Popuţea.
În faza semifinalelor, Popuţea a avut un adversar puternic, din Ucraina, pe Gergov Manuchian, vicecampion european la tineret în 2012. Cu toate că Popuţea a avut o comportare bună, sportivul legitimat la CSM Zalău a pierdut la puncte meciul cu sportivul din Ucraina.
„Simplu fapt că boxezi într-o astfel de competiţie este o performanţă. Îmi pare rău că am pierdut în semifinale meciul cu sportivul din Ucraina. Nu a fost unul dintre cele mai bune meciuri ale mele. Chiar şi antrenorul (Ioan Dragoş, n.r.) mi-a spus în timpul finalei că puteam fi noi în ring în acel meci. Ucraineanul a şi câştigat categoria, după ce l-a învins în finală pe un sportiv din Rusia. Nu caut motive pentru pierderea meciului, fiindcă am avut parte de susţinere în pregătire atât din partea CSM Zalău, cât şi a firmei SC Granital. A fost un meci disputat, iar diferenţa de puncte de la final nu a fost mare”, a declarat Adrian Popuţea.
La „Centura de Aur” a fost prezent şi directorul CSM Zalău, Silviu Mureşan, în calitate de membru în Biroul Federal. „Organizarea a decurs foarte bine, cu toate că totul s-a lăsat pe ultimul moment. Secretarul federaţiei a fost plecat la Congresul Internaţional, iar preşedintele federaţiei s-a apucat târziu de organizare. România a avut 15 sportivi participanţi la acest turneu internaţional, din care s-a reuşit câştigarea a două Centuri de Aur. Sportivul nostru, Adrian Popuţea, a avut un meci greu, cu un sportiv din Ucraina. A avut o comportare bună, dar se cunoaşte bine faptul că pugiliştii urcainieni domină competiţiile internaţionale în ultimii ani. Ucraina a obţinut trei centuri la această competiţie. Surpriza a venit din partea Rusiei, care, cu toate că a participat cu un lot complet, nu a reuşit să câştige nicio categorie”, a afirmat directorul CSM Zalău.
Ediţia din acest an a „Centurii de Aur” a fost una a surprizelor, având în vedere că Rusia, care a venit cu prima echipă de pugilişti, nu a reuşit să câştige competiţia la nicio categorie, la fel cum s-a întâmplat şi cu delegaţia Ungariei.
Pentru Adrian Popuţea a fost a treia prezenţă la un astfel de eveniment. Debutul său s-a înregistrat în 2007, iar un an mai târziu a câştigat medalia de bronz, la fel cum s-a întâmplat şi în acest an.

One Thought to “Adrian Popuţea, locul trei la „Centura de Aur””

 1. Ruben

  Ofertă de lucru ! ! !
  Cum poți petrece timp pe internet dar să și câștigi bani ?
  Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze!
  NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de OPERATORI ONLINE care sa lucreze 3 ore pe zi si sa caștige 300 dolari lunar(cel puțin)!
  Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate!
  Pentru a afla detalii,trimiteti textul „Info” la adresa de email: : roben.netw@yahoo.com

Leave a Comment