Adrian Feher va evolua la Arcada Galaţi

La doar câteva zile după ce şi-a reliziat contractul cu Volei Municipal Zalău, libero-ul Adrian Feher a ajuns la o înţelegere cu Arcada Galaţi, formaţie la care evoluează şi zălăuanul Adrian Gontariu. Cei doi au fost colegi în sezonul trecut la echipa zălăuană, devenind campioni naţionali. Cei doi speră să obţină aceeaşi performanţă la finalul acestui sezon şi cu Arcada Galaţi, formaţie situată pe locul trei în acest moment.
„Am venit la Galaţi pentru că îmi doresc să câştig campionatul alături de cel mai bun prieten al meu, Adrian Gontariu, cu care am devenit campion şi în sezonul trecut la Volei Municipal Zalău. Am ajuns la o echipă valoroasă şi vom face tot ce depinde de noi să ne clasăm pe primul loc la finalul sezonului. Sunt bucuros că am ajuns aici, pentru că majoritatea colegilor mei sunt jucători cu mare experienţă”, ne-a declarat libero-ul.
Vom reveni.

12 Thoughts to “Adrian Feher va evolua la Arcada Galaţi”

 1. Anonim

  Bravo feher că ai plecat de la Zalău la Galați succes și bafta in campionat

 2. Dinu

  Super , va trebui sa țină închise păcănelele Gălățenii ca sa faci si tu ceva,feher Adrian

 3. Anonim

  Un fariseu?obsedat de păcănele care a cheltuit aici la paca și bani ei
  Drept pt care și ea a hotărât sa schimbe calul…A tunat sau adunat,iar acum fiecărei .,. timpul și banii pierduți . Bravo lor

 4. Anonim

  Un ratat. Bravo Zalau

 5. Radu Tamas

  Un tip care a imbatranit urat in volei. Pacanelele sunt viata lui , iar trei neveste trag ponoasele dupa un neica NIMENI. Sa speram ca Bloj se trezeste la timp, chiar daca este cam tarziu , la ce sume a donat pentru pacanele , musiului FEHER. Bravo COTA !

 6. Cineva din volei

  Hohoho! Asta da cadou, iar acest blatist Feher cum poate sa aibă atât tupeu? Acum 2 zile declara in presa ca nu mai poate ajuta echipa la un nivel optim si ca a venit timpul sa lase locul altor jucatori experimentați, ca după numai 2 zile (!!!) sa se afle ca el de fapt s-a transferat la Arcada Galați.
  Unde l-a dus “cel mai bun prieten al lui” Gontariu, despre care pana sa vina la Zalau, vorbea numai și numai de “bine”.
  Nu degeaba i se spune vulpea lui Feherutu, doar ca de data asta nu a mai putut sa ascundă paranteze și sa prosteasca lumea. Deși, la ce memorie scurta au unii zălăuani, stai sa ii vezi cum se vor grăbi sa-l apere.
  Una peste alta, roata se întoarce și așa cum Feher ia schimbat pe mulți de la echipa asta (antrenori și jucatori), uite ca a venit și vremea ta. Oricât ai încercat tu sa zici ca ai plecat pe “pace”, sursele știu ca de fapt melcul ți l-au făcut culmea, 2 femei doamnele “C”.
  Urat, mai urat decât cei pe care tu i-ai dat afara de la echipa aia.
  Ia zi, Adriano, cum te simți? Și apropo…vezi ca la Galați trebuie sa te antrenezi zilnic, nu ca aici, când ai chef mergi la antrenament și când nu, bagaj un tenis mic. Acolo e puțin diferit. Și la ce limba lunga ai…probabil ca o sa ajungi și la legat de șireturi.
  Cât despre echipa zălăuana, o sa facă ceva nemaipomenit, cu cel mai mare buget din istorie, anul asta NU va prinde podiumul.

 7. DPT cineva din volei

  La cum ai scris sigur esti unul pe care la dat feher afara dar din păcate pentru toți cei ca tine el la Zalău și a făcut treaba in fiecare sezon vezi 11 medalii in 8 sezoane iar de alte lucruri pe care le a făcut gen păcănele sau sau alte prostii fiecare face ce vrea in timpul liber mai ales dacă nu i afectează profesia iar pt el vorbesc rezultatele nu alte lucruri care nu interesează pe nimeni in afara de un frustrat ca tine care se ascunde in spatele unor comentarii anonime

 8. Fan

  Bafta Feher ești un campion

 9. Anonim

  Va , vai… scopul principal al articolelor precedente din Sportul Sălajean (defaimarea voleibalistilor straini) a fost de fapt, readucerea lui Gontariu la Zalau. Slava Domnului…ca acum pleaca si Feher…sper doar ca acesti doi oameni sa nu ajunga vreodata in conducerea voleiului romanesc

 10. Anonim

  sa vina como la echipa de volei

Leave a Comment