Adio, Europa!

Pentru al doilea an consecutiv, Volei Municipal Zalău este eliminată din cupele europene de formaţia portugheză, Benfica Lisabona. După ce au cedat cu 0 – 3 în turul din Portugalia, jucătorii conduşi de bulgarul Nikolay Jeliazkov au dezamăgit şi în returul de la Zalău, desfăşurat miercuri seara, pierzând cu 1 – 3.
Zalăul a evoluat la aşteptările publicului doar în primul set doar în primul set, pe care l-a şi câştigat cu scorul de 25 – 23, după aproape o jumătate de oră. În actul secund, Benfica s-a desprins la o diferenţă liniştitoare încă din start, conducând cu 8 – 1. Oaspeţii au avut avantaj chiar şi de 11 puncte, 21 – 10, iar în final s-au impus cu 25 – 15.
Volei Municipal a încercat să ţină pasul cu formaţia portugheză în setul trei, iar în prima parte părea că reuşeşte. Oaspeţii s-au desprins, însă, în partea secundă la şase puncte, 16 – 10, iar diferenţa din final a fost tot de şase lungimi, 25 – 19 în fravoarea echipei vizitatoare.
Zarurile erau deja aruncate după 2 – 1 la seturi pentru Benfica, dar zălăuanii nu au reuşit să obţină nici măcar o victorie de palmares, cedând cu 22 – 25 şi în setul patru.
În urma rezultatului general, 1 – 6, echipa zălăuană părăseşte Cupa Challenge încă din faza optimilor de finală.

Leave a Comment