37 de cluburi, prezente la Adunarea Generală Extraordinară a AJF Sălaj

Asociația Județeană de Fotbal a organizat sâmbătă, începând cu ora 11, în sala de conferințe de la „Grand Hotel Severus”, Adunarea Generală Extraordinară în care a fost votat noul Regulament de Organizare a Activității Fotbalistice (ROAF), fiind dezbătute și alte probleme legate de fenomenul fotbalistic din Sălaj.
37 de cluburi dintr-un total de 47 au răspuns „prezent”, astfel că Adunarea Generală Extraordinară a fost statutară. Fiecare reprezentant prezent la eveniment a primit din partea AJF Sălaj o mapă cu câte un exemplar din ROAF, Statut, Regulament Disciplinar și Regulament Intern, iar Regulament de Organizare a Activității Fotbalistice, care a și fost dezbătut, a fost prezentat și printr-o videoproiecție.
Reprezentanții cluburilor de fotbal au fost de acord cu mărirea baremului de arbitraj atât la Liga a IV-a, cât și în ultimul eșalon, iar ca o noutate față de sezoanele anterioare, la meciurile din Liga a V-a vor exista și observatori. A fost votat și noul format al Ligii a V-a de fotbal, care va avea în componență două serii, Est și Vest.
Tot ca o noutate, conducerea AJF Sălaj a propus ca începând din noul sezon al Ligii a IV-a să se organizeze și Supercupa României la nivel de județ, în care se vor duela câștigătorele Ligii a IV-a și a Cupei României, iar în cazul în care aceași echipă va câștiga ambele întreceri, una dintre participante va fi ocupanta locului secund din Liga a IV-a. Toți delegații au fost de acord și chiar au felicitat conducerea AJF pentru propunerea făcută.
Au fost stabilite și datele la care va începe noul sezon competițional, Liga a IV-a urmând să înceapă la data de 23 august, iar Liga a V-a și campionatele de copii și juniori, o săptămână mai târziu.

Leave a Comment