35 de meciuri s-au disputat la ediţia din acest an a „Cupei Meseşul”

Ediţia din acest an a „Cupei Meseşul” a adunat la start sportivi de la 13 cluburi din România, cei prezenţi susţinând nu mai puţin de 35 de meciuri. Evenimentul a durat două zile, vineri şi sâmbătă, iar în prima zi a galei a avut loc şi festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi din cadrul Clubului Sportiv Municipal Zalău, clasament în care conduce atleta Paula Todoran.
Alături de CSM Zalău – clubul organizator, au mai fost prezente: CSM Piteşti, CSM Târgu Mureş, CSM Cluj, ACS Speranţa Jucu, CSM Piteşti, CS Progym Gheorgheni, CS Dacia Orăştie, Torpedo Zărneşti, Felix Box Botoşani, Jiul Rovinari, Başti Box Salonta, Bengu Box Marghita şi Box Club MLG Zalău.
Dintre sportiviii de la CSM Zalău care au urcat în ring la această gală s-au remarcat: Diana Tănăsescu, Margareta Hidigan, Cristian Terec, Elida Oşan, Rareş Grama, Andrei Roşca, Cristian Balint, Mario Pop, Maria Satmari şi Rafaela Dovlete.
„Am încercat să căutăm adversari puternici pentru sportivii noştri, nu i-am menajat, avem mulţi sportivi valoroşi, dar, dintre ei sunt câţiva care au ieşit în evidenţă, cu care cred că vom reprezenta cu cinste clubul în perioada viitoare. Cred că a fost o gală reuşită, iar pe această cale vreau să le mulţumesc şi arbitrilor care au oficiat: Laurenţiu Lăpuşte, Pusok Levente, Dan Sabău, Constantin Scripcaru şi Mircea Hărăstăşan”, a declarat antrenorul Adrian Popuţea.
Câştigătorii au primit cupe şi diplome din partea organizatorilor.

Leave a Comment