22 de jucatori, in cantonamentul de la Arieseni

22 de jucatori, in cantonamentul de la ArieseniFC Silvania a inceput duminica stagiul de pregatire din aceasta iarna

Programat initial la Baile Tusnad, stagiul de pregatire al echipei FC Silvania are loc in cele din urma la Arieseni, statiune in care simleuanii se afla incepand de duminica. Cantonamentul va dura pana sambata si se va incheia cu un meci de verificare impotriva celor de la Luceafarul Oradea, echipa ce evolueaza in Liga a III-a.

In cantonamentul de la Arieseni, antrenorul Dacian Nastai dispune de 22 de jucatori, noutatile fata de anul trecut fiind portarul Miron (de la Olimpia Satu Mare), fundasii Oar (de la FC Zlatna) si Ciorcas (junior nascut in 1992 de la Scoala de Fotbal Gica Popescu), Ianc (de la Luceafarul Oradea), Codoban (de la Vointa Livezile) si Chis (jucator revenit la FC Silvania dupa ce a fost imprumutat la AS Venus Maeriste). Ultimul transfer este cel al fundasului Claudiu Oar, jucator ce a evoluat si in Liga I.

Dacian si l-a dorit de mult, iar jucatorul a fost prezent la meciul de la Paleu, dupa care am cazut la o intelegere. Si el si-a exprimat dorinta de a evolua in Liga a II-a, astfel ca urmeaza sa semnam in aceste zile contractul. Noi vom pune baza pe jucatori tineri, care vor sa se afirme in Liga a II-a.

Ciorcas este un junior de lot national, pe care l-am transferat definitiv, urmand ca in cazul unui transfer la o alta echipa, suma sa se imparta in doua, a declarat presedintele FC Silvania, Ioan Gurzau. Acesta ne-a mai precizat ca pana la startul returului va mai sosi sub Magura, cel putin un atacant, foarte probabil de la Universitatea Cluj, formatie cu care simleuanii ar putea avea colaborare pe viitor.

Dupa revenirea din cantonament, FC Silvania are programate deja patru meciuri de verificare. Primul va avea loc miercurea viitoare, la Cluj, in compania echipei Universitatea Cluj, dupa care sambata viitoare simleuanii se vor deplasa la Salonta pentru un amical cu FC Bihor.

Ambele meciuri vor avea loc pe terenuri cu suprafata sintetica, de dimensiuni normale. In weekend-ul dintre 12 si 14 februarie mai sunt programate doua amicale. Unul la Bistrita, in compania echipei din Liga I, Gloria Bistrita si unul la Simleu-Silvaniei, impotriva celor de la Seso Campia Turzii. Prima etapa din returul Ligii a II-a este programata in data de 27 februarie, cand simleuanii vor evolua in deplasare, in fata echipei Drobeta Turnu Severin.

Lotul echipei FC Silvania Simleu Silvaniei: portari

Leave a Comment