Zălăuani, Primăria vă reamintește! Se apropie ultimul termen scadent pentru plata taxelor și impozitelor locale

Primăria municipiului Zalău reaminteşte contribuabililor persoane fizice şi juridice că 30 septembrie este ultimul termen scadent pentru plata impozitelor şi taxelor locale aferente anului în curs.

Reprezentanții primăriei atrag atenția că neachitarea la termen a obligațiilor fiscale aduc penalizări. Astfel, începând cu ziua imediat următoare se vor calcula majorări de întârziere în cuantum de 1 la sută/lună și fracțiune de lună, până la data stingerii sumei datorate, inclusiv. Pentru a evita plata majorărilor de întârziere, Primăria municipiului Zalău recomandă atât persoanelor fizice, cât și celor juridice să achite până în 30 septembrie, impozitele și taxele datorate bugetului local al Municipiului Zalău. Plata impozitelor şi taxelor locale se poate face în numerar sau prin intermediul cardului bancar la ghişeele din cadrul primăriei, în numerar la ghișeele CEC BANK SA, prin virament bancar în conturile Municipiului Zalău afișate pe site-ul www.zalausj.ro secțiunea „Taxe și impozite locale”, dar și online cu cardul prin intermediul paginiilor Platformă Contribuabili (zalausj.ro) – www.ghiseul.ro, cât și prin intermediul stațiilor de plată de tip SelfPay.

2 Thoughts to “Zălăuani, Primăria vă reamintește! Se apropie ultimul termen scadent pentru plata taxelor și impozitelor locale”

  1. […] Primăria municipiului Zalău reaminteşte contribuabililor persoane fizice şi juridice că 30 septembrie este ultimul termen Citeste mai mult […]

  2. […] Primăria municipiului Zalău reaminteşte contribuabililor persoane fizice şi juridice că 30 septembrie este ultimul termen  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment