Zalău: minor hoţ de maşini, prins de poliţişti

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de un bărbat, în data de 15 februarie a.c., despre faptul că în noaptea de 14/15 februarie persoane necunoscute i-au sustras autoturismul, care se afla parcat în faţa imobilului, pe Aleea Maria Doamna, din Zalău.

 În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, marţi, 21 februarie a.c., a fost identificat autorul furtului în persoana unui minor de 16 ani, în sarcina acestuia reţinându-se infracţiunea de furt calificat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere. Autoturismul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Faţă de acesta s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă.

2 Thoughts to “Zalău: minor hoţ de maşini, prins de poliţişti”

  1. Anonim

    Legi so pentru minori !

  2. Someone

    Mie mi-au furat mașina tot într-o noapte din fața blocului, într-o zonă plină de camere video din Dumbrava Nord. Am sesizat poliția dimineața următoare de cum am observat mașina dispărută și nici măcar până acum, 1 an mai târziu, nu am mai primit vreo veste de la poliție. Pe ăsta l-au prins a doua zi. Halal!

Leave a Comment