Veteranii de război din Transilvania s-au întâlnit cu oficialii sălăjeni

Reprezentanţii filialelor din Transilvania ale Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război s-au întâlnit miercuri, 26 septembrie, la Zalău, cu subprefectul Vegh Alexandru, directorul de cancelarie Dan Chiş şi şeful de serviciu Mircea Ciocian. Din delegaţie au făcut parte şi generalul de brigadă (r) Dănilă Ion, secretarul general al Asociaţiei.
Întâlnirea a debutat cu un moment de reculegere în memoria fostului preşedintele al filialei Sălaj a ANVR, Teofil Dreptate.

Suprefectul Vegh Alexandru a precizat faptul că Instituţia Prefectului a avut, de-a lungul timpului, o colaborare foarte bună cu filiala judeţeană a ANVR, chiar dacă numărul membrilor asociaţiei a scăzut foarte mult în ultimii ani, astfel încât, în prezent, în Sălaj mai există doar 31 de veterani de război.
În acelaşi context, Mircea Ciocian a făcut o prezentare a judeţului Sălaj, oaspeţii mulţumind pentru ospitalitate şi atenţia acordată. Ulterior întâlnirii, veteranii au vizitat centrul vechi al municipiului Zalău şi Biblioteca Judeţeană Sălaj.

Leave a Comment