Valea Miții, eliberată de peste 100 de tone de gunoaie și vegetație uscată

O serie de lucrări de  lucrări de salubrizare și igienizare a Văii Miții au fost efectuate în perioada 12-28 aprilie, de  angajații Sistemului de Gospodărire a Apelor Sălaj. Acțiunile s-au axat în special pe colectarea deșeurilor de moloz, îndepărtarea vegetației uscate și a deșeurilor plutitoare din albia văii, îndepărtarea deșeurilor de pe maluri, îndepărtarea vegetației lemnoase și arderea controlată a vegetației lemnoase. Primăria Zalău comunică faptul că transportul întregii cantități de moloz și a deșeurilor rezultate în urma acțiunii de salubrizare s-a realizat de către societatea Citadin. Nu mai puțin de o sută de tone de deșeuri au fost colectate pe tot parcursul acțiunii.
Pentru a stopa orice acțiune de depozitare în scopul menținerii ordinii și curățeniei în zona salubrizată, municipalitatea va lua măsuri de limitare a accesului autovehiculelor care transportă moloz sau alte tipuri de deșeuri în zona respectivă.

One Thought to “Valea Miții, eliberată de peste 100 de tone de gunoaie și vegetație uscată”

  1. Anonim

    Bravo primariei pt aceasta actiune care trebuie sa fie extinsa in tot municipiul. O suta de tone de gunoaie sunt rezultatul neglijentei din ultimii ani – fosta administratie liberala a lasat aceasta vale in paragina. NIci cu pesedistii nu ne miscam cum ar trebui insa macar se mai vad rezultate, cat de cat.

Leave a Comment