Urșii au reapărut în pădurile Sălajului

Mai mulți urși au fost văzuți recent în diferite zone din județ, inclusiv în pădurile din apropierea văii Someșului, ne-a declarat președintele Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sălaj, Cristian Crișan. Din fericire nu au fost înregistrate incidente. Cristian Crișan a explicat că prezența urșilor în pădurile Sălajului este pusă pe seama înmulțirii acestor animale.

Vânarea lor nu este posibilă decât în anumite condiții reglementate clar de legislația în vigoare. Anul trecut, urși au fost văzuți în păduri din zona Ileanda, în pădurile de la granița Sălajului cu județul Cluj, chiar și pe valea Someșului.

One Thought to “Urșii au reapărut în pădurile Sălajului”

  1. […] Mai mulți urși au fost văzuți recent în diferite zone din județ, ne-a declarat președintele Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sălaj, Cristian Crișan. Din fericire nu au fost înregistrate incidente. Cristian Crișan a explicat că prezența urșilor în pădurile Sălajului este pusă pe seama înmulțirii acestor animale. Vânarea lor nu este posibilă decât în anumite condiții reglementate clar de legislația în vigoare. Anul trecut, urși au fost văzuț în păduri din zona Ileanda, în pădurile de la granița Sălajului cu județul Cluj, chiar și pe valea Someșului. Citeste mai mult […]

Leave a Comment