Un consilier judeţean şi-a donat indemnizaţia pe trei luni copiilor instituţionalizaţi

Consilierul judeţean liberal Ioan-Viorel Iepure şi-a donat indemnizaţia de şedinţă pe trei luni pentru finanţarea activităţii de asistenţă socială a Direcţiei pentru Protecţia Copilului Sălaj. Prima tranşă de bani, respectiv 910 lei, reprezentând indemnizaţia aferentă lunii noiembrie, a intrat în conturile instituţiei, sumele pentru decembrie şi ianuarie urmând să fie virate la începutul anului viitor. Contactat, liberalul ne-a declarat că ar fi preferat ca gestul său să rămână anonim şi că l-a făcut din dorinţa de a-i ajuta pe copiii instituţionalizaţi din judeţ.
„Este un ajutor binevenit, întrucât pentru noi contează fiecare leu pe care îl putem folosi pentru copii”, a precizat Violeta Milaş, directorul DGASPC Sălaj, potrivit căreia ultimul gest de acest fel datează din 1998-1999 şi îi aparţine consilierului judeţean Aurel Gavrea.
Ioan Iepure are 50 de ani și este un cunoscut om de afaceri sălăjean.

Alte articole

12 Thoughts to “Un consilier judeţean şi-a donat indemnizaţia pe trei luni copiilor instituţionalizaţi”

 1. Anonim

  Bravo lui! De astfel de oameni avem nevoie in Romania. Oameni cu suflet, care fac fapte bune din inima nu din dorinta de a-si face reclama.

 2. Trahanache

  Felicitari !
  Exemplul d-lui Iepure ar trebui urmat si de alti politicieni.

 3. "Rara avis"

  Ceilalti consilieri imbuibati tac malc si pun la ciorap, luna de luna, cam un salariu minim pe economie, pe langa alte matrapazlacuri.

 4. Anonim

  Mai sunt si persone in Tara Romaneasca care fura dar se mai gandesc si la alti a-r trebui sa ia ex.. si alti nu totu in buzunar si romani intra in depresie ca nu pot sa faca fata sa dea chieltuielile la stat si gvernatori nostri sa faca burta ….Este vina noastra noi mergem ……..

 5. Anonim

  910 lei indemnizaţia lunară pentru un consilier judeţean? Păi mulţi au lucrat o viaţă şi nu au PENSIA pe lună atâta, ori e undeva pe-aproape…! Oare dacă-ar fi funcțiile acestea publice onorifice sau simbolic plătite câţi s-ar înghesui să le ocupe? În rest, tot respectul pentru consilierul donator, care, desigur, va avea sărbători la fel de îmbelşugate…

 6. Anonim

  Felicitari Ionica si Sarbatori Fericite!

 7. Anonim

  1-„Ioan Iepure are 50 de ani și este un cunoscut om de afaceri sălăjean.”
  2-Ioan Iepure este de dreapta
  3-Ce salarii acorda angajatilor (Ioan Iepure)
  4-PSD da pomeni electorale , pensii speciale si AJUTOARE SOCIALE putorilor si scursurilor societatii
  5-CINE ACORDA SPRIJIN PE CRITERII DE PERFORMATA ? ? ?

 8. Anonim

  Suntem o tara de milogi cu mana intinsa in asteptarea „binefacatorului” ! Atata timp cat nu mergem la vot dupa care iesim in strada (chiar daca nu am mers la vot) ne meritam soarta ! Romanul este bun pe Facebook si cu degetul intins incriminator, iresponsabil dar cu pretentii, cu X6 , iphone, sta intr-o garsoniera in chirie si fara ocupatie…

 9. Alfaman

  Enorma ipocrizie in gestul acesta. Cine stie, cunoaste…

 10. Anonim

  unde au ajuns banii concret

Leave a Comment