Ultima zi de depunere a declaratiilor de venit

Azi este ultima zi in care se mai pot depune declaratiile de venit. Pana ieri, la nivelul judetului Salaj, peste 4.000 de contribuabili, persoane fizice, si-au depus declaratia de venit din totalul estimat de peste 8.500 de persoane fizice, care sunt asteptate sa-si depuna declaratia 200, procentul fiind de aproape 47 la suta.

Persoanele care nu reusesc sa ajunga la Fisc in timpul zilei sa depuna declaratia de venit pot merge si dupa-amiaza. Dupa cum sustin oficialii Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Salaj, programul de lucru cu publicul a fost prelungit pana la ora 18.30, pana azi inclusiv, pentru inregistrarea documentelor.

Avand in vedere faptul ca mai este doar o singura zi pana la termenul final de depunere a declaratiei privind veniturile realizate din activitati independente in cursul anului 2008, Agentia Nationala de Administrare Fiscala a dispus ca numarul de ghisee de la Administratia Financiara sa fie suplimentat corespunzator in acest interval de timp. In ceea ce priveste programul de lucru, acesta a fost prelungit, incepand de miercuri, cu doua ore, contribuabilii fiind asteptati sa-si depuna declaratiile pe venit intre orele 8.00 si 18.30, ne declara directorul general al DGFP Salaj, Laurentiu Butiri.

Daca la nivelul judetului Salaj si-au depus declaratia de venit aproape 47 la suta dintre cei care au aceasta obligatie, la nivel national, procentul de depunere a declaratiei de venit global este sub asteptarile ANAF, care a estimat ca nu depaseste 24 de procente.

Alte articole

Leave a Comment