Transurbis are un nou director tehnic

Primăria municipiului  Zalău face cunoscut faptul că, în urma selecției organizate conform procedurii prevăzute de OUG nr. 109/2011, SC Transurbis SA Zalău are un nou director tehnic, inginerul Alexandru Daniel Gliguță. Conform anunțului publicat privind organizarea selecției prealabile a candidaților pentru postul de director tehnic, depunerea candidaturilor s-a făcut până în data de 7 aprilie 2017, dată până la care a fost depus un singur dosar. Selecția și afișarea listei candidaților s-a făcut în data de 10 aprilie 2017, iar interviul s-a desfășurat în data de 12 aprilie.

În ceea ce privește pregătirea profesională, Alexandru Gliguță este inginer autovehicule rutiere, licențiat al Universității Tehnice Cluj – Napoca, domeniul ”Autovehicule rutiere” și absolvent al programului de master în cadrul aceleiași universități, domeniul ”Automobilul și mediul master”.

Ca experiență profesională, a lucrat ca inginer autovehicule rutiere în domeniul privat.

6 Thoughts to “Transurbis are un nou director tehnic”

 1. Anonim

  Domnul Almas e tot rezerva,pacat….

 2. Exact spre ce se indreapta tara. Din mediul privat spre sectorul bugetar. Munca mult mai putina si castiguri mult mai mari.

 3. anonim

  O fi ing cu master dar cred că nu îi lipseşte carnetul de partid sî niscaiva pile? Privind treaba financiar cu siguranța in curind vom redevenii cu toții salarați ai statului pt acolo timpul trece şi leafa mare merge!

 4. Anonim

  Un barbat competent cu foarte mult bun simt. Felicitari Alex!

 5. Anonim

  Mult succes Alex
  Si restul nu mai fiți asa răutăcioși pentru ca depunerea candidaturilor a fost publicata în gazeta locala,cu pregătirea necesara putea fi postul vostru.

 6. Anonim

  Ma pufneste rasul citind commentu cu”pregarirea necesara” Pai asta este …baiatu” lu” TATICU, care a cotizat a psd! Vedeti ca se leaga? Succes tinere, dar puteai sa-ti faci meseria la firma lui tata fara sa fii ( inca! ) expus!

Leave a Comment