Sute de infracțiuni cu potențial uriaș de pericol, depistate în acest an de polițiștii rutieri  

infractiuni rutiere magazin salajean

Peste 500 de conducători auto au fost depistați, în perioada care a trecut din acest an, încălcând legislația în calitate de șoferi. Zeci de acțiuni au fost desfășurate de polițiști  pentru depistarea șoferilor certați cu legea, dar și descurajarea celor care intenționează să conducă sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, dar și pentru tragerea la răspundere a celor care încalcă legea și pun în pericol siguranța traficului rutier. Astfel, pe această linie, în perioada 1 ianuarie-31 octombrie, polițiștii rutieri au desfășurat 21 de acțiuni preventive. În urma acțiunilor au fost constatate 523 de infracțiuni, dintre care 90 au fost de conducere a autovehiculelor pe drumurile publice de către persoane care aveau alcoolemie peste limita legală, şase infracțiuni au fost de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, iar diferenţa au constituit alte fapte. De asemenea, în perioada de referință, oamenii legii au aplicat şi 147 de sancțiuni contravenționale pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Din această cauză, în cele zece luni ale acestui an, pe raza județului Sălaj, s-au înregistrat 11 accidente de circulație grave, în urma cărora două persoane și-au pierdut viața și zece au fost rănite grav.

2 Thoughts to “Sute de infracțiuni cu potențial uriaș de pericol, depistate în acest an de polițiștii rutieri  ”

 1. în perioada 1 ianuarie-31 octombrie, polițiștii rutieri au desfășurat 21 de acțiuni preventive.

  si in rest, dorm in papucii statului ! se plang ca le este „lezata” imagine de politisti locali, dar pe ei nu se vad niciodata ca sunt doar nistre trantori si slugi a unor politicieni si interlopi
  de ce IPJ Salaj nu foloseste radarele fixe din Zalau? caci acestea nu pot fi MITUITE !! politisti actuali si cei fosti, nu pot accepta ca un system automat sa le faca munca mult mai bine si mai ales mult mai CORECT !
  pe cand o sa aflam si noi de acele liste cu nr. de inmatriculare „propuse” a fi „scutete” ignorate de sistemul de radare fixe din Zalau?

 2. în cele zece luni ale acestui an, pe raza județului Sălaj, s-au înregistrat 11 accidente de circulație grave, în urma cărora două persoane și-au pierdut viața și zece au fost rănite grav.

  aici se vede munca lor !!!!
  in nr de morti si raniti, din cauza lipsei actiunii politiei !!
  stau ca porcii in cucuruz si se plang ca le este greu, dar se pensioneaza si inainte de 40 de ani cu 5-10 pensii normale !!
  aici e buba !!

Leave a Comment