Suplimentare de tichete Rabla pentru sălăjeni

Suplimentare de tichete Rabla pentru sălăjeniDeţinătorii de autovehicule uzate pot beneficia, şi la această dată, de tichete asigurate prin programul Rabla. Din cele aflate de la Dorin Cheregi, directorul SC Remat SA Sălaj, cei interesaţi să-şi predea maşinile vechi şi să intre în posesia tichetului se pot adresa la sediul firmei din Zalău. Zilele acestea, au fost repartizate societăţii încă 100 de bonuri (care au valabilitate până în 23 noiembrie 2011), pe lângă cele 200 care au mai fost primite de firmă de la începutul acestei activităţi din 2011. Anul trecut la SC Remat SA Sălaj au fost preluate, prin programul Rabla, 1.500 de autovehicule uzate.

Din această etapă, dorim să venim în sprijinul cetăţenilor şi să le facilităm transportul autovehiculelor spre sediu. Cei care au două sau mai multe maşini pe care doresc să le predea la Remat, vor beneficia de transportul gratuit al acestora pe platforma de la Zalău, din orice localitate a judeţului în care se află. Mai mult, sălăjenii care ni se vor adresa, vor beneficia de un bonus de 0,18 lei la fiecare kilogram din greutatea autovehiculului predat la unitatea noastră, aproximativ, 100 de lei, în funcţie de cât cântăreşte acesta, a dezvăluit Dorin Cheregi.

Cele mai multe maşini preluate la SC Remat SA Sălaj sunt de fabricaţie românească, marca Dacia 1.300, 1.310, iar cele mai puţine au fost Trabant-uri, sau Lada (câte una). Sălăjenii pot preda prin program autoturisme şi autoutilitare până la 3,5 tone vechi, vechi de peste 10 ani, pentru care primesc tichete în valoare de 3.800 de lei. Sunt şi sălăjeni care decid să vândă aceste bonuri şi să nu-şi mai achiziţioneze cu ele o altă maşină, obţinând pe acestea un preţ cuprins între 1.300 şi 1.500 de lei.

Şi reprezentanţii firmei SC Mivas TransCorporation SRL fac demersuri la această dată pentru a intra în posesia unei noi tranşe de tichete. Administratorul societăţii, Vasile Negrean ne-a spus ieri că este la Bucureşti la Fondul de Mediu de unde speră că va prelua alte bonuri, pe lângă celelalte 200 care au fost repartizate de la începutul anului şi epuizate. Balogh Tiberiu, reprezentantul societăţii BaltiDob, unde mai sunt disponibile 40 de tichete, a mai solicitat, la rândul său, suplimentarea acestora. Săptămâna trecută, s-au repartizat încă 50 de tichete pentru o altă firmă din Sălaj, acreditată în programul Rabla, SC Vanbarex Sărmăşag, din care mai sunt neutilizate încă 40 de bonuri. Potrivit informaţiilor furnizate de administratorul societăţii, Szeri Bella, anul acesta firma a beneficiat, în total, de 300 de tichete în cadrul programului naţional de înnoire a parcului auto

Alte articole

Leave a Comment