Subprefectul Virgil Țurcaș – noul membru ATOP Sălaj

Deoarece i-a încetat mandatul de subprefect al județului Sălaj, Romeo Sârca nu mai îndeplinește calitatea de membru în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) Sălaj. Astfel, în cadrul ședinței de Consiliul Județean (CJ) care urmează să aibă loc în cursul acestei săptămâni, Marcel Virgil Țurcaș fostul prefect, actualmente subprefect, urmează fie validat ca membru. Validarea este cuprinsă într-un proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a ședinței de CJ. ATOP este organism cu rol consultativ, fără personalitate juridică, care se constituie şi funcţionează în conformitate cu prevederile Legii nr. 218/2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române, pe lângă fiecare consiliu judeţean, în scopul asigurării bunei desfăşurări şi sporirii eficienţei serviciului poliţienesc din unitatea administrativ-teritorială în care funcţionează. Din cadrul ATOP Sălaj fac parte: şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie, un subprefect, șase consilieri desemnaţi de CJ Sălaj, trei reprezentanţi ai comunităţii şi reprezentantul Corpului Naţional al Poliţiştilor. ATOP Sălaj a fost validată prin Hotărârea CJ Sălaj nr. 30 din 26 februarie a acestui an, iar activitatea unui membru este remunerată cu aproximativ 1.100 de lei, pentru o singură ședință.

3 Thoughts to “Subprefectul Virgil Țurcaș – noul membru ATOP Sălaj”

 1. Anonim

  Așa se aruncă banii publici pe apa sãmbetei.

  1. Iov

   ATOP – este de mai mulți ani o vacă de muls, pe lângă Consiliile Județene din toată țara. O organizație fără niciun rol de decizie, creată doar pentru a răsplăti politrucii care se perindă pe la guvernare…
   O rușine și o bătaie de joc pentru noi cetățenii!!!!

 2. Bobita

  Dacă are balta peste, de ce sa nu profite? Ia întrebați dacă ar fi de acord da doneze aceste indemnizați in scop umanitar, vedeți ce ar Răspunde? Cred ca cu toți știm răspunsul! Netrebnici!

Leave a Comment