Statul face angajări: 36 de locuri de muncă sunt scoase la concurs în instituţiile publice din Sălaj

 

Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă se pot orienta înspre posturile puse la bătaie în instituţiile publice din Sălaj. Pe site-ul lansat în 2013 de către Guvern – posturi.gov.ro – sunt anunţate ca fiind scoase la concurs 36 de job-uri, cele mai multe în domeniul asistenţei sociale.

Potrivit sursei citate, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului vrea să angajeze 20 de persoane, în posturi de educator, psiholog, asistent social, infirmier, logoped, kinetoterapeut şi şofer, pentru Complexul de Servicii Sociale nr. 1 Zalău, Complexul de Servicii Sociale Cehu Silvaniei şi Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Jibou.

La Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj sunt disponibile trei posturi de administrator, maistru şi muncitor necalificat, Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău caută un cercetător ştiinţific, Direcţia de Sănătate Public Sălaj, un consilier, iar Administraţia Naţională “Apele Române” – Administraţia Bazinală de Apă Someş-Tisa vrea să angajeze un inginer chimist.

Celelalte locuri de muncă sunt scoase la concurs în administraţia publică. Astfel, Primăria Cehu Silvaniei şi Primăria Bănişor sunt în căutare de administratori ai oraşului, respectiv comunei, Primăria Şimleu Silvaniei a pus la bătaie un post de asistent medical comunitar, în timp ce la Măerişte, autorităţile angajează un agent de turism şi un ghid de turism, în cadrul Centrului de Informare Turistică din comună. Tot în domeniu, se caută referent agent turism la Mirşid.

Pentru cei care doresc să lucreze în administraţia publică mai sunt disponibile un post de consilier principal în Creaca, un consilier debutant şi un şofer la Surduc.

Leave a Comment