Sprijin pentru vârstnicii din comuna Crasna

Autoritățile locale din comuna Crasna vin în sprijinul persoanelor vârstnice. În acest sens, cetățenii comunei cu vârsta de și peste 65 de ani, care se află în imposibilitatea de a se aproviziona cu alimente, medicamente, apă sau pentru plata unor utilități, pot să apeleze la personalul Primăriei Crasna, la următorul număr de telefon: 0260-636.066, de luni până joi în intervalul orar 7-15.30, respectiv vineri de la ora 7 la 13. Potrivit primarului comunei Crasna, Bogya Miklos, măsura de sprijin a fost luată în actualul context de pandemie care îngrădeşte anumite drepturi privind libera circulație a cetățenilor.

2 Thoughts to “Sprijin pentru vârstnicii din comuna Crasna”

  1. Anonim

    Acest sprijin pentru persoane varstnice este OBLIGATIA primariilor, deoarece cei peste 65 ani sunt limitati la libera circulatie (doar inte orele 11 si 13 se pot deplasa pentru nevoile personale). Primarelul de crasnaKraszna ar trebui mai bine sa lase deschis piata agroalimentara (pe care a inchis ABUZIV din propria intiativa – in contradictorie cu ministrul agriculturii care > Piețele agroalimentare rămân deschise. Ministru: Producătorii români trebuie să aibă unde să-şi vândă producţia. Fără samsari! )
    deci fara sa multumim primarelului, acest sprijin pentru batrani este o OBLIGATIVITATE, de altfel exista si un ordin din partea ministrului muncii.

  2. Anonim

    Cam toate primăriile fac la fel cu îngrijirea bătrânilor. Este ceva firesc.

Leave a Comment