Slujbă de pomenire pentru donatorii îngeri

Catedrala „Adormirea Maicii Domnului” din Zalău va găzdui luni, 11 iulie, de la ora 11.30, o slujbă de pomenire pentru donatorii îngeri. Evenimentul este organizat de către Asociaţia Transplantaţilor din România (ATR), cu prilejul Lunii donatorului de organe din România. La manifestarea religioasă vor participa nu doar pacienţi cu transplant şi cei care au nevoie de transplant, ci şi donatori, familii de donatori, medici sau oameni simpli.

Asociaţia dedica întreaga lună iulie tuturor donatorilor de organe, în semn de recunostinţă şi comemorare a celor care au ajutat la salvarea vieţii pacienţilor aflaţi pe listele de transplant.

Alte articole

2 Thoughts to “Slujbă de pomenire pentru donatorii îngeri”

  1. Anonim

    Am auzit că prea vopsi.tul doneaza Sharanul.

  2. NU RATA! Colaborare cu contract de comision! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige omisioane prin colaborare la domiciliu! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:pacurarumarioara1964@gmail com

Leave a Comment