Site-ul Primăriei Zalău, „spart” de hackeri. Hotărâri ale Consiliului Local pline de texte obscene

Pagina oficială a Primăriei Zalău a fost spartă de persoane necunoscute, „hackeri” cum se numesc aceștia în mediul online. Nu se știe exact când a fost comisă fapta sau dacă este vorba de o faptă săvârșită în mai multe rânduri, cert este că hotărâri mai vechi ale Consiliului local, de pe vremea fostelor administrații zălăuane, au fost umplute cu texte și cuvinte obscene. Un cititor ne-a sesizat, căutând o hotărâre mai veche, cu privire la faptul că multe astfel de documente online au căzut pradă unor oameni certați nu doar cu legea, ci și cu bunul simț. Este posibil ca hotărârile din 2005 să nu fie singurele documente online care au fost modificate și înlocuite cu texte triviale, iar acest lucru impune de urgență o verificare a tuturor documentelor și secțiunilor aflate pe site, dar mai ales a securității acestuia, având în vedere faptul că, probabil, cei care au comis aceste fapte ar putea oricând intra nestingheriți din nou pe acestea. Magazin Sălăjean a anunțat deja instituția urmând a se lua măsuri în cel mai scurt timp.

 

Alte articole

9 Thoughts to “Site-ul Primăriei Zalău, „spart” de hackeri. Hotărâri ale Consiliului Local pline de texte obscene”

 1. Anonim

  se intimpla si la case mai mari. Vorba aceea, au sparte CIA si alte insitutii mari din lume, primaria poate cere despagubiri celor care asigura mentenanta site ului, in cazul in care e vorba de altcineva decat de angajatii proprii, desi din cate stiu aceste site uri sunt intretinute de firme spacializate.

  1. Xxx

   Site-ul primariei este intretinut de primarie…

 2. Anonim

  mwuie psd nu e obscenitate e normalitate asa ca cuie miunt!

 3. Andrei Bejan

  Ma bucuram sa aflu si opinia celor care au facut site-ul primariei, care este de toata jena pentru o primarie de municipiu, resedinta de judet.

 4. Anonim

  n-avem bani de intretinerea site-ului trebuie sa platim familia rolnic si sa-i angajam pe goie robert si alin pop la scm

 5. Anonim

  IOI CE-MI VINE SA RAD

 6. Anonim

  Sa ma caute sa imi stearga amenzile dau 500 de euro.

 7. Bejan , stai flexat ca stite-urile tale au fost down de mai multe ori si injectate cu cod malicious doar ca nu a s-au facut publice aceste informatii iar in portofoliul tau exista o gramada de „plojnite”…daca vrei iti fac public si link-urile , in legatura cu pagina Primariei Zalau, stai linistit , este administrat intern si nu exista mentenanta sau servicii externalizate

 8. Apropo, daca eu las un comentariu obscen pe acest site , inseamna ca a fost spart?

Leave a Comment