Sens unic pe Cloşca, în zona Grădiniţei “Ion Creangă” şi a Şcolii “Mihai Eminescu”

Multiplele reclamaţii pe care locuitorii de pe strada Cloşca le-au făcut în ultimii ani cu privire la problemele de circulaţie din zonă au avut ca efect transformarea în sens unic a tronsonului dintre intersecţia cu strada Andrei Mureşanu şi cea cu strada Traian.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Zalău, decizia a fost luată “în urma discuţiilor şi a întâlnirilor cu cetăţenii din zonă şi cu părinţii copiilor de la Grădiniţa <<Ion Creangă>> şi Şcoala <<Mihai Eminescu>>, care reclamă că există probleme de circulație (circulație îngreunată și chiar blocaje), în special dimineața și la prânz, când îşi duc/aduc copiii la cele două instituții de învățământ”.

Stabilirea sensului de circulaţie dintre strada Andrei Mureşanu spre strada Traian a avut în vedere copiii mai mici, pentru ca ei să nu fie nevoiţi să traverseze şi să se expună accidentării, mai arată sursa citată. Amenajarea rutieră s-a făcut cu avizul Poliției Rutiere, pe o perioadă determinată, până la sfârșitul anului, interval în care zona va fi monitorizată.

3 Thoughts to “Sens unic pe Cloşca, în zona Grădiniţei “Ion Creangă” şi a Şcolii “Mihai Eminescu””

  1. Anonim

    Alo! Domnu primar, I Ciunt! Capilnasiu n-a vrut sa inteleaga acest fenomen dar ca locuitor pe acest tronson va informez faptul ca pericolul de accidente precum si blocajul de circulatie are o singura cauza si anume ATELIERUL AUTO DE LA NR. 58 CARE FACE REPARATII IN STRADA SI MANEVRE PENTRU IESIREA SI INTRAREA MASINILOR IN ATELIER CARE FUNCTIONEAZA IN MOD ABUZIV INCALCIND REGULAMENTUL DE URBANISM AL MUNICIPIULUI ZALAU UNDE IN ZONA DE LOCUINTE LFCM2 SUN INTERZISE FUNCTIONATREA DE ATELIERE DE REPARATII AUTO

  2. Anonim

    in ciuda aglomeratiei aratate mai sus este cea mai proasta strada din Zalau cu un carosabil plin de gropi, cu trotuare doar pe o parte care sunt pline depreciate 80% si cu rigole infundate distruse dar noi ,locuitorii,suntem taxati la impozite ca facind parte din categoria A

  3. Anonim

    daca mariti imaginea veti vedea cea mai proasta strada din Zalau

Leave a Comment