Şef nou la Administrarea Domeniului Public

Serviciul de Administrare a Domeniului Public din cadrul Primăriei Zalău are un nou director, după ce municipalitatea a decis schimbarea din funcţie a lui Ioan Bican.
Frâiele Serviciului au fost preluate de către Marcel Adridan, cel care a asigurat, până recent, şefia Serficiului Parcări, Bican fiind desemnat şef al Biroului Managementul Traficului Rutier. Potrivit viceprimarului Teodor Balajel, Adridan va asigura interimatul până la organizarea unui concurs.
„Modificarea făcută vine în contextul în care ne dorim să eficientizăm tot ce înseamnă servicii publice. La fel am procedat şi în cazul Uzinei Electrice, care înregistra pierderi, situaţie în care s-a decis fuzionarea ei, prin absorbţie, cu Citadin SRL. Fosta Direcţie Generală de Administrare a Domeniului Public a fost reorganizată începând din 1 martie, ca serviciu public în subordinea Consiliului Local al municipiului Zalău, ca urmare a retragerii din gestiune a unor servicii și delegarea acestora la Citadin Zalău”, a explicat Balajel.

5 Thoughts to “Şef nou la Administrarea Domeniului Public”

 1. Anonim

  Cate functii de sefi bine platiti au aparut dupa restructurari?

 2. Anonim

  daca-l pupi in cwr pe balajel ai sanse sa ramai

 3. Marcel Adridan - ceil recomanda? inafara faptului ca e PSD-ist si un om slab, usor de manipulat!

  Baican era de la PNL (fiind tradat chiar de PNL-isti) si a fost schimbat cu unul din suborsinea lui, membru PSd-ist ! deci unde e mare minune promisa de PSD? o sa fie la fel ca celalalte promise de PSD-isti? mai ales daca de asta se ocupa Balajel si d-na Marc !!!
  sunteti constienti ca daca, Doamne freest, se face un concurs pe bune, se intoarce tot Baican si asta nou numit interimar, nu o sa mai ocupe nici o functie ! ce se intampla daca la conciurs apare cineva de la o „institutie” mult iubita si va ioncurca planurile?!?!

 4. Anonim

  Ultimul care a fost pus de Capilnasiu…

 5. Anonim

  Astia isi pun numai oameni de-al lor.

Leave a Comment