Se reintroduc cursele de transport în comun destinate elevilor care învață în Zalău

Odată cu începerea noului an școlar, Primăria Zalău reintroduce liniile de transport în comun destinate elevilor. Elevii din învățământul preuniversitar acreditat/autorizat care studiază în municipiu vor circula gratuit cu mijloacele de transport local. Pentru a se bucura de acest lucru,

elevii trebuie să solicite, în cadrul centrelor de emitere a documentelor de transport, care aparțin SC Transurbis SA, eliberarea documentului de călătorie pentru transportul local. Acesta se eliberează în baza carnetului de elev emis de unitatea de învățământ, vizat la zi.

Pentru obținerea cardului lunar pentru elevi, elevii cu vârsta peste 14 ani trebuie să prezinte următoarele documente: copie și original CI/BI, copia și originalul carnetului de elev vizat la zi de unitatea de învățământ, cerere și declarație privind acordul prelucrării datelor personale.

În cazul elevilor cu vârsta sub 14 ani, documente necesare sunt: copia certificatului de naștere, copie CI/BI al unuia dintre părinți, copia și originalul carnetului de elev vizat la zi la unitatea de învățământ, cerere și declarație privind acordul prelucrării datelor cu caracter personal.

Activarea gratuității se realizează prima dată la ghișeele societății Tranurbis, după care reactivarea serviciului gratuit se face lunar, la ghișeele companiei sau online, accesând link-ul https://carduri.tuz.ro/zalau/auth.

One Thought to “Se reintroduc cursele de transport în comun destinate elevilor care învață în Zalău”

  1. […] Odată cu începerea noului an școlar, Primăria Zalău reintroduce liniile de transport în comun destinate elevilor. Elevii din învățământul preuniversitar acreditat/autorizat care studiază în municipiu vor circula gratuit cu mijloacele de transport local. Pentru a se bucura de acest lucru, elevii trebuie să solicite, în cadrul centrelor de emitere a documentelor de transport, care aparțin SC Transurbis SA, eliberarea documentului de călătorie pentru transportul local. Acesta se eliberează în baza carnetului de elev emis de unitatea de învățământ, vizat la zi. Pentru obținerea cardului lunar pentru elevi, elevii cu vârsta… Citeste mai mult […]

Leave a Comment