Satele salajene, intesate de politisti si jandarmi

Satele salajene, intesate de politisti si jandarmi

Aproape 200 de actiuni si controale au fost realizate in satele salajene, in ultima saptamana a lunii octombrie, de catre politisti si jandarmi, in urma carora au fost aplicate peste 770 de contraventii. Comisarul sef de politie Nicolae But, seful Serviciului de Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, a declarat ca aceste controale au fost realizate in cadrul unei actiuni comune in sistem integrat politie-jandarmerie, pentru diminuarea fenomenului infractional in mediul rural.

In perioada 21-31 octombrie, au fost organizate 196 de actiuni si controale, ocazie cu care au fost constatate noua infractiuni, in care sunt cercetate 12 persoane, au fost aplanate 28 de stari conflictuale, iar 204 persoane au fost legitimate in vederea identificarii. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 776 de contraventii in valoare totala de 77.820 de lei. Tot in cadrul acestei actiuni au fost confiscate bunuri in valoare totala de 5.450 lei, respectiv fructe, material lemnos, produse alimentare, a declarat comisarul But.

Potrivit sursei citate, in cadrul acestei actiuni se urmaresc mai multe obiective, si anume: cresterea autoritatii structurilor de aplicare a legii in mediul rural prin organizarea de actiuni specifice punctuale, intarirea prezentei echipelor de patrulare in mediile si zonele de interes operativ in scopul diminuarii fenomenului infractional, cresterea vizibilitatii elementului politienesc in zonele de risc criminogen identif

Alte articole

Leave a Comment