Salajul fata cu recesiunea

Salajul fata cu recesiunea

Romania se afla in plina criza. Si lucrul acesta este bine stiut, fiind discutat in draci. Romania se afla nu numai intr-o criza economico-financiara, ci si in una politica. Iar lucrul acesta, fireste, nu este asumat de politicieni. In plina criza (recesiune), ei au alta treaba: alegerile prezidentiale. Din pacate, judetul Salaj este afectat serios de criza economica. Si tot din pacate, pana acum nu am auzit/citit despre semne ca lucrurile s-ar putea indrepta. Poate, cine stie, in aceasta campanie electorala politicienii vor da si solutii concrete pentru oblojirea, macar, ranilor provocate de celebra criza economica. Cu toate ca, destul de probabil, ni se va livra acelasi text cunoscut, ca lucrurile nu vor merge mai bine in Salaj pana cand nu vor merge mai bine la nivel national.

Rata somajului, aproape 9 la suta

Romeo Sarca, directorul coordonator al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Salaj, ne-a declarat ca la sfarsitul lunii august, judetul avea o rata a somajului de 8,9 la suta, peste media pe tara.

La sfarsitul lunii iulie, rata somajului inregistrata in judetul Salaj era de 8,36 la suta, in timp ce la nivel national era de 6,3 la suta.

Leave a Comment