Salajeni prinsi transportand ilegal haine… cu trenul

Salajeni prinsi transportand ilegal haine... cu trenulDoi salajeni au fost depistati zilele trecute, de catre oamenii legii, in trenul care circula pe relatia Iasi – Timisoara, transportand articole de imbracaminte pentru care nu aveau documente legale. Ambii au fost sanctionati contraventional, iar bunurile au fost ridicate in vederea confiscarii.

Potrivit unui comunicat de presa al Inspectoratului General al Politiei Romane, cei doi salajeni au fost indentificati in cadrul unei ample actiuni organizate de Serviciul Transporturi din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, in perioada 19-21 noiembrie.

Politistii Sectiei Regionale de politie Transporturi Cluj – Biroul de Investigare a Fraudelor au depistat, in trenul care circula pe relatia Iasi – Timisoara, doua persoane din judetul Salaj care transportau articole de imbracaminte fara a detine documente legale de provenienta, pe care intentionau sa le revanda in pietele din judetul Salaj. Cei doi au fost sanctionati contraventional conform Legii 12/1990 republicata, iar bunurile au fost ridicate in vederea confiscarii, se arata in informatia de presa.

In perioada 19 – 21 noiembrie, Serviciul Transporturi din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane a organizat si coordonat o actiune cu efective marite in statiile de cale ferata, triaje si pe trenurile de calatori care circula pe magistrala de cale ferata 300: Bucuresti – Brasov – Cluj-Napoca – Oradea, precum si pe sectiile feroviare adiacente acesteia, pentru prevenirea si combaterea actelor de tulburare a ordinii si linistii publice, de degradare a inventarului vagoanelor de clasa, de cersetorie si comert ambulant, precum si a altor fapte de natura penala sau contraventionala. In total au fost constatate peste 20 de infractiuni si aproximativ 120 de abateri de natura contraventionala.

Alte articole

Leave a Comment