Saci gratuiti pentru colectarea deseurilor

Saci gratuiti pentru colectarea deseurilorPotrivit unei informari remise ieri, de Primaria Zalau, in perioada 6 – 10 iulie, urmeaza sa se distribuie saci pentru colectarea selectiva a deseurilor, la case.

Municipalitatea, in colaborare cu operatorul de salubrizare SC Ave Salaj Ecoserv SA, demareaza actiunea de colectare selectiva a deseurilor de hartie – carton – plastic, inclusiv PET, in zonele de case din Zalau. Astfel, incepand din aceasta luna, se vor distribui lunar saci inscriptionati cu capacitatea de 120 de litri. Cetatenii sint rugati sa colecteze in acesti saci deseurile mentionate si sa ii depoziteze in fata portii. O data pe luna, incepand cu saptamana 3 – 7 august, in zilele in care se ridica deseurile biodegradabile pe fiecare strada din zonele de case, sacii vor fi ridicati de operatorul de salubrizare, declara Radu Capilnasiu, primarul municipiului Zalau.

Pentru ca activitatea de colectare selectiva sa fie continua, la ridicarea sacului cu deseuri va fi distribuit altul nou.

Alte articole

Leave a Comment