Restricții de circulație în Zalău

Evenimentului cultural „Festivalul minorităților naționale și Ziua Portului Popular și a gastronomiei maghiare”, organizat de către Asociația Culturală Szilagysag Zalău – Sălaj, în data de 24 septembrie 2017, implică restricții de circulație pe raza perimetrului de desfășurare.

Locul de desfășurare a evenimentului este prevăzut în parcarea publică situată în imediata vecinătate a Primăriei municipiului Zalău, Str. Parcului – de la intersecția cu Str. 22 Decembrie 1989, până la intersecția cu Str. Decebal și Str. Simion Oros.

Pe durata desfășurării evenimentului (24 septembrie 2017, între orele 8-22:30), Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice în municipiul Zalău a aprobat închiderea celor două parcări și a circulaţiei rutiere pe Str. Parcului – de la intersecția cu Str. 22 Decembrie 1989, până la intersecția cu Str. Decebal și pe Str. Simion Oros.

În data de 23 septembrie 2017, începând cu ora 8, se va închide parțial parcarea publică adiacentă Primăriei municipiului Zalău în vederea amplasării scenei, iar ulterior, de la orele 20, se va bloca în totalitate această parcare.

De asemenea, se avizează defilarea din data de 24 spetembrie 2017, ora 14, a convoiului de atelaje trase de cai pe următorul sector de drum public, pe un singur sens de mers: pornirea de la Poligonul MApN, pe Str. 22 Decembrie 1989 – intersecția B-dul Mihai Viteazu – Str. Corneliu Coposu – staţionare de maxim 25 minute în Piața Iuliu Maniu la statuia Wesselenyi Miklos. Atelajele vor staționa în parcarea de lângă Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sălaj, iar procesiunea va continua pe sensul de mers al Str. Corneliu Coposu – B-dul Mihai Viteazu – Piața 1 Decembrie 1918 – Str. Parcului.

Pe durata deplasării convoiului se restricționează circulația pe sectorul de drum public implicat.

 

2 Thoughts to “Restricții de circulație în Zalău”

  1. Anonim

    Cetatenii din Ip si Traznea sunt invitati speciali la dezmatul ungurilor in semn de recunostinta pt sangele varsat, acesta este cadoul desavarsit din partea pesedeilor in frunte cu Dracnea fata de parintii, bunicii si a celor executati de trupele maghiare la acea vreme. Cinste voua bravi conducatori si sa pieriti precum cei amintiti de glontul ungurilor.

  2. Tpop

    Esti un prost needucat cel de sus, nu mai esti in PCR, e democraţie europeană cu drepturi egale, indiferent de religie sau naţie, chapișhi?

Leave a Comment