Reorganizarea comisiei judeţene, punctul de plecare în şedinţa de azi

 

 

Şedinţa lunară a Comisiei Judeţene de Dialog Social, la care a participat şi prefectul judeţului Sălaj, Ionel Ciunt, a avut ca puncte de pornire prezentarea Ordinului Prefectului judeţului Sălaj privind reorganizarea Comisiei, prezentarea oportunităţilor de colaborare economică în judeţul Sălaj şi propuneri pentru tematica şedinţei din luna aprilie.

În cadrul şedinţei, Mircea Ciocian, şef serviciu Management Instituţional din cadrul Instituţiei Prefectului, a prezentat un material de promovare al judeţului Sălaj din punct de vedere al oportunităţilor economice. Prezentarea este structurată pe două capitole şi anume, o prezentare generală a judeţului Sălaj care vizează populaţia, resurse naturale şi activităţi economice, urmată de un set de 16 propuneri care se doresc a fi aduse în atenţia potenţialilor investitori. Propunerile cuprind posibile investiţii în infrastructură, turism, agricultură şi industrie. Documentul a fost transmis spre analiza membrilor comisiei judeţenede dialog social, urmând ca până în 5 aprilie, aceştia să formuleze propuneri pentru completarea materialului.

Pentru şedinţa care va avea loc în luna aprilie, s-a stabilit ca punct pe ordinea de zi dezbaterea proiectului de lege privind legea dialogului social.

 

 

Alte articole

Leave a Comment