Punct termic transformat în adăpost pentru nevoiaşi

Reabilitarea imobilului fost Punct termic nr. 9  din Zalău va ajunge joi, 18 august pe masa consilierilor locali, în şedinţa de Consiliu Local (CL) ce se desfăşoară la Primăria Zalău. Proiectul de Hotărâre a fost întocmit în baza unui referat în care este prezentată noua destinaţie a acestui spaţiu, nefuncţional în acest moment. Astfel, în clădirea în care a funcţionat un punct termic va fi amenajat un adăpost  dotat corespunzător, spaţiu ce va cuprinde şase dormitoare pentru trei, două respectiv o persoană, două grupuri sanitare pentru femei şi două pentru bărbaţi, două săli de mese, un mic cabinet medical dar şi o cabină pentru pază. Toate aceste spaţii vor fi compartimentate şi dotate corespunzător astfel încât să asigure condiţii optime persoanelor aflate în nevoie, care vor apela, mai ales în perioada anotimpurilor friguroase, la acest nou adăpost. Valoarea totală a investiţiei este de 1.573.000 lei (aproximativ 354.000 euro). Toate acestea, fireşte, dacă proiectul va întruni un număr suficient de voturi „pentru”, în şedinţa de CL de joi.

 

 

Alte articole

3 Thoughts to “Punct termic transformat în adăpost pentru nevoiaşi”

  1. Tigani pe banii romanilor!

  2. cu acesti bani se pot cumpara 10 apartamente cu cate 3- 4 camere !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!iat in acel punct termic sa se faca o baie comunala !!!!!!!!!

  3. cu acesti bani se pot cumpara 10 apartamente cu cate 3-4 camere iar in acel punct termi se poate face 0,,,,baie comunala !!!!!!!nu ar fi mai bine ?????cati oameni s-ar putea gazdui in acele apartamente —locuinte sociale ??????????????????????????????????

Leave a Comment