Program extins la Serviciul de Paşapoarte Sălaj

Programul de relaţii cu publicul la Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte (SPCP) Sălaj se extinde  începând din – 20 iunie. Programul este de luni până vineri de la 8.30 – 18.30. Programările în scopul depunerii cererilor de eliberare a pașapoartelor simple electronice/simple temporare nu se solicită telefonic sau pe e-mail, ci se realizează exclusiv prin completarea de către persoanele interesate a formularului on-line de pe platforma www.epasapoarte.ro. Pentru evitarea supraaglomerării, reprezentanţii instituţiei recomandă cetățenilor să se programeze on-line pentru depunerea cererilor de pașapoarte la oricare serviciu public comunitar de pașapoarte și să respecte ora programării. Statusul cererii de emitere a paşaportului simplu electronic poate fi verificat în timp real, accesând link-ul disponibil pe platforma www.epasapoarte.ro, secțiunea Status pașaport, pe site-ul oficial al Direcţiei Generale de Paşapoarte www.pasapoarte.mai.gov.ro, precum şi pe site-urile Instituţiilor Prefectului, având ca şi criterii de căutare numărul de cerere sau ultimele 9 caractere din CNP şi data depunerii cererii. De precizat estefaptul că pașaportul românesc nu se eliberează în regim de urgență.

Tarife pentru eliberarea paşaportului

Contravaloarea paşaportului simplu electronic este de 258 de lei pentru persoanele cu vârsta peste 12 ani sau 234 de lei pentru persoanele cu vârsta sub 12 ani. Contravaloarea pașaportului simplu temporar este de 96 de lei, indiferent de vârsta titularului. Plata contravalorii pașaportului se poate efectua la casieriile unităților CEC Bank, precum și la stațiile de plată Selfpay ale CEC Bank sau on-line, prin platforma de plăți virtuale Ghiseul.ro. De precizat este faptul că Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte (SPCP) Sălaj funcţionează la parterul clădirii Palatului Administrativ, piața 1 Decembrie 1918 nr. 12, intrarea pentru public fiind vizavi de intersecţia străzii Unirii cu strada Nicolae Titulescu.

One Thought to “Program extins la Serviciul de Paşapoarte Sălaj”

  1. […] Programul de relaţii cu publicul la Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte (SPCP) Sălaj se extinde  începând de luni – 20 iunie. Citeste mai mult […]

Leave a Comment