Prin Casa de Pensii Sălaj, tratament și relaxare la preț redus pentru pensionari și asigurații din sistemul public

O nouă serie de bilete de tratament sunt disponibile în această perioadă prin Casa Județeană de Pensii (CJP) Sălaj, pentru pensionari și asigurații în sistemul public de pensii. Este vorba despre seria a VIII-a din acest an, iar instituției sălăjene i-au fost repartizate 141 bilete de tratament în următoarele stațiuni: 1 Mai, Bizuşa, Căciulata, Covasna, Felix, Herculane, Tășnad, Geoagiu Băi, Sovata, Olăneşti, Sângeorz Băi, Vatra Dornei, Neptun, Eforie Nord, Moneasa, Tuşnad, Turda și Ocna Șugatag cu începere a tratamentului în perioada 11- 14 iunie. Biletele se pot ridica de la sediul instituției pentru persoanele repartizate prin alocare automată începând de luni – 23 mai, până în 30 mai, între orele 8 -14, iar vineri între orele 8-13. Potrivit reprezentanților CJP Sălaj, redistribuirea biletelor de tratament pentru locurile rămase libere se va face în perioada 31 mai – 10 iunie. Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear. La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta actul de identitate în original, cuponul pentru plata pensiei, copie și original, adeverința eliberată de către angajator cu câștigul brut aferent lunii anterioare eliberării biletului, dar și biletul de trimitere formular cu regim special eliberat de către medicul de familie sau medicul de specialitate în copie și original. Pe biletul de trimitere, de la medicul de familie sau medicul de specialitate, este necesar să fie specificată stațiunea în care se recomandă tratament balnear. Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile și include cazarea cu trei mese pe zi și tratamentul pentru 12 zile. Până în prezent, pentru acest an, au fost depuse 1.652 de cereri privind acordarea de bilete de tratament. Persoanele interesate pot obține relații suplimentare la numerele de telefon 0260/622.990 – 0799/902699 – Compartiment Bilete de Tratament.

One Thought to “Prin Casa de Pensii Sălaj, tratament și relaxare la preț redus pentru pensionari și asigurații din sistemul public”

  1. […] O nouă serie de bilete de tratament sunt disponibile în această perioadă prin Casa Județeană de Pensii (CJP) Sălaj, pentru Citeste mai mult […]

Leave a Comment