Primim la redactie: Pana cand?

Intalnirea cu directorii de scoli, din 25 august a.c, de la Inspectoratul Scolar Salaj, a debutat, cum era de asteptat, intr-o atmosfera calma si linistita, cu noutatile de rigoare, prezentate cu tact de inspectorul general Ioan Abrudan.

Numai ca atmosfera s-a transformat intr-una de urlet, dinspre micofon spre sala, in momentul care dl Abrudan l-a trimis la inaintare pe adjunctul sau, Istvan Szabo. Ridicand la maxim intensitatea decibelilor, acesta a incercat sa explice directorilor cum vor fi reduse cele 188 de posturi cerute de MECI in judetul Salaj. Numai ca la sfarsitul intalnirii explicatia dlui Szabo s-a dovedit a fi gresita.

Nu este prima data cand dl Szabo nu poate raspunde intrebarilor directorilor de scoli. I s-a intamplat si in sedintele anterioare: Asta tine de dna Oroianu, Asta tine de dl Lungu , Asta tine de dna Bocsa s.a., sunt cateva din raspunsurile date directorilor.

Sa ma ierte Dumnezeu, nu am nimic cu maghiarii. M-am nascut si am copilarit intr-un sat cu maghiari. Sunt oameni respectabili si de onoare.

Pana cand, stimate autoritati care conduceti destinele acestui judet, veti lasa sa ne mai streseze asemenea inspector?

Leave a Comment