Primele rezultate la concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene

Doar unul din cei doi candidaţi  înscrişi la concursul pentru postul de manager de la Biblioteca Județeană “Ioniță Scipione Bădescu” (BJS) Sălaj a fost declarat admis la prima probă, respectiv la etapa de evaluare a proiectelor de management. Notele obţinute de cele două candidate, Mariana Lucia Marian și Ioana Gale, au fost afişate pe site-ul Consiliului Judeţean (CJ) Sălaj. Proiectul primei candidate a fost evaluat cu 8.98, iar proiectul celei de-a a doua candidate înscrise la concursul pentru şefia instituţiei de cultură a fost notat cu 2.60. Reamintim faptul că postul de manager de la BJS Sălaj a fost scos la concurs la începutul lunii trecute de CJ Sălaj, în subordinea căruia se află biblioteca. Și asta după ce fostul manager, Florica Pop, notată cu punctaj maxim, nota 10, la ultima evaluare de mandat din cursul lunii mai, a decis să se retragă din funcția de conducere. Concursul, respectiv prima probă, s-a desfăşurat la sediul CJ Sălaj, iar cei care au dorit să participe trebuiau să își depună dosarele de candidatură și proiectele de management până în 27 iulie, urmând ca în 28 iulie să aibă loc selecția dosarelor și verificarea respectării condițiilor de participare. În perioada 29 iulie – 6 august a avut loc etapa de evaluare a proiectelor de management depuse de către candidați, unde doar un singur candidat a obţinut notă de trecere. În 10 august urmează susținerea proiectelor de management în cadrul interviului, dar rezultatele finale se vor afișa cel mai târziu în 19 august.

4 Thoughts to “Primele rezultate la concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene”

 1. Anonim

  Bibi hai la comentarii!

 2. Anonim

  Felicitari celor de la Consiliul Judetean ca nu s-au compromis acceptand o persoana pusa politic, fara experienta si fara valoare profesionala. Felicitari si viitoarei directoare a Bibliotecii Judetene Salaj.

 3. Iosif

  Nu stiu ce (cine) ar fi recomandat-o pe domnisoara Gale pentru aceasta pozitie. Juna nu a reusit nici cu sprijin politic si clerical sa obtina un 5 hai-hui tras de par?! Romania incepe sa se schimbe in bine. Promovarea pe merit si acordarea functilor de conducere pe baza competentelor trebuie sa ramana o prioritate. Felicitari invingatoarei si asteptam rezultate pe masura notei.

 4. Lidia

  2,60? Umilinta :))))))))
  Ia dat de a julit-o

Leave a Comment