Primarul Ionel Ciunt, optimist în privința începerii lucrărilor la șoseaua de centură a Zalăului

Primarul Zalăului, Ionel Ciunt, este poate unul dintre cei mai optimiști zălăuani în privința datei la care vor demarăra lucrărilor la cel de-al doilea tronson al șoselei de centură a Zalăului.

În cadrul unei întâlniri care a avut loc în urmă cu câteva zile, la Cluj-Napoca, între reprezentanții Ministerului Apărării Naționale și cei ai Direcției Regionale Drumuri și Poduri Cluj, s-a reanalizat traseul tronsonului doi al șoselei de centură, prezentat în urmă cu câteva săptămâni de conducerea Primăriei Zalău, la poate cel mai important proiect al municipiului.

Contactat, primarul Ionel Ciunt, ne declară că avizul pentru o parte din traseu va fi obținut în cursul acestei săptămâni. “În maxim două luni, vom avea și soluția tehnică necesară pentru demararea lucrărilor la primii 650 de metri din tronsonul doi ai centurii”, face cunoscut Ionel Ciunt.

Întrebat despre data la care, practic, vor demara lucrările la șosea, primarul Ionel Ciunt nu a vrut să avanseze un termen precis, însă a spus că, “la modul în care evoluează lucrurile, este foarte probabil ca, peste un an, să începem lucrările la șosea”.

Totuși, dacă ne-am fi agățat cu dinții de anumite declarații politicianiste, probabil că am fi asistat deja la tăierea de panglici pe șantierul noii centuri a Zalăului. Mai exact, în urmă cu un an, viceprimarul Teodor Balajel declara că, după “estimările” sale, care s-au dovedit între timp foarte… “aprofundate”, 2018 ar fi fost anul în care lucrările propriu-zise la şosea ar fi demarat. „După termenul de 10 luni, în care se lucrează la proiectare, se vor scoate la licitaţie lucrările pentru centură. Cel mai probabil, de anul viitor, adică în 2018, vor demara lucrările la şosea”, declara în urmă cu un an, în presa locală, viceprimarul Zalăului, Balajel. Ceea ce s-a dovedit, între timp, o fumigenă cam cât Primăria de mare. Să sperăm totuși că, de data asta, estimările primarului Ionel Ciunt le vor bate în exactitate pe cele ale viceprimarului Balajel, și măcar prin prisma corectitudinii informației la care cei doi au acces.

 

6 Thoughts to “Primarul Ionel Ciunt, optimist în privința începerii lucrărilor la șoseaua de centură a Zalăului”

 1. Drumarul

  Este exasperanta atitudinea ARMATEI ROMANA fata de aceasta situatie!Sa tii cu orice pret la un poligon care azi-maine este inconjurat de constructii civile si industriale,este aberant.Si totusi militarii nostrii bravi ,pana la generali si ministri n-au curajul sa ia o hotarare privind mutarea/desfiintarea acestui poligon.Poate asteapta sa se imtample o tragedie,atunci vor lua o decizie.
  -Acest poligon ar trebui desfiintat,indiferent daca sta in calea CENTURII,sau nu.
  -Si dragii de zalauani stau ca blegii si asteapta sa rezolve primarul.

 2. Anonim

  Mah drumarule , da cine plm ar trebui sa rezolve, zalauanii, sa faca ce ? Sa se apuce de săpat ? Dai in gropi de isteț !

 3. Anonim

  Balajel nu stie pe ce lume este!

 4. Drumarul

  Pt.cel de la 10.01.
  -Multumesc pt.cuvintele de apreciere.Eu m-am gandit,ca zalauanii ar putea demostra,protesta,bloca drumuri etc.

  1. Ghjjz

   Sper sa fii tu cel blocat 😉

 5. demagog

  Demagog . Centura Zalau costa 43 milioane de euro si este o investitie guvernamentala , nu locala !

Leave a Comment