Primăria continuă acţiunea „demolarea”: Garajele de pe strada Crişan vor fi rase de pe suprafaţa pământului

Alte 10 garaje din municipiul Zalău urmează să fie demolate, consilierii locali urmând să se pronunţe în acest sens în şedinţa de joi, 29 iunie.
Garajele în cauză se află pe strada Crişan şi potrivit referatului privind efectuarea lucrărilor de desfiinţare a construcţiilor provizorii, demolarea lor se impune în contextul în care ele stau în calea unei investiţii importante pe care municipalitatea urmează să o demareze. Este vorba despre amenajarea cantinei sociale prin schimbarea destinaţiei Punctului Termic nr. 21, lucrări care ar trebui să demareze în 1 august.
Cele 10 garaje vizate aparţin locatarilor din blocul A1 de pe strada Crişan, doar jumătate dintre aceştia având autorizaţii de construcţie pentru ele.
Punctul Termic 21 va fi transformat într-o cantină socială, investiţie pentru care licitaţia de lucrări este în curs de desfăşurare; ofertele au fost depuse în 7 iunie, urmând să fie analizate şi să fie atribuit contractul de lucrări. Valoarea investiţiei este de aproape 2,9 milioane de lei şi vizează transformarea radicală a clădirii, prin recompartimentarea spaţiilor, finisaje interioare şi exerioare, înlocuirea totală a tâmplăriei, refacerea terasei, trotuarelor şi scărilor de acces, montarea de instalaţii electrice, sanitare, termice şi de ventilaţie, amenajarea terenului din vecinătatea clădirii şi, evident, dotarea cu mobilier, echipament şi necesarul pe care o cantină le impune. Suma va fi achitată integral din bugetul local.

Alte articole

11 Thoughts to “Primăria continuă acţiunea „demolarea”: Garajele de pe strada Crişan vor fi rase de pe suprafaţa pământului”

 1. Anonim

  Oare pe strada Closca cand dispare garajele???

 2. X

  Tot ne plangem ca nu avem locuri de parcare suficiente,atunci de ce dispar si care sant?Ar trebui demolat punctual termic si amenajate locuri noi de parcare ar costa mult mai putin si ar fi mult mai benefic pentru cei care locuiesc in acea zona,iar referitor la cantina sociala primaria dispune de foarte multe spatii unde ar putea functiona si unde nu ar fi asa aglomerat

  1. Anonim

   buna intrebare !
   si uita asa NU se explica de ce primaria Zalau a CONCESIONAT pe bani de nimic, un centru termic, pentru a fi amenajat in el un „SPA” intr-o zona foarte aglomerata a orasului.
   ar trebui ca Curtea de Conturi, DNA sa verifice modul in care a fost „aprobata” aceasta afacere !

 3. cantină socială

  da de ce nu a fost bine unde a fost? in subsolul primariei !

 4. Anonim

  pe str. Gh. Doja, in spatele blocului D22 se v-a amenaja tot spatial de acolo, in vederea montatrii acelor renumite tomberoane subterane, dar cu aceasta ocazie o sa fie DEMOLATE si toate garajele din jurul acelui punct termic !
  este adevarat? sau o sa fie demolat si acel punct termic care sta sa cada peste trecatorii din zona? sau si asta o sa fie concesionat pe maruntis la un investitor strategic care o sa faca o sala de fitness / SPA 🙂
  nimic nu ne mai mira la deciziile primriei ! se pare ca cine nu e prost in primarie, este corupt !

 5. Anonim

  Urit din partea primăriei au spus că nu mai demolează garaje au dat oamenii bani munciti din greu pe ele dar văd că.nui interesează

 6. Anonim

  Asa o săi mai votăm nu mai avem incredere in ei una spun si alta fac de ce demolează cind oameni au dat bani grei pe ele macar sai despăgubeasca că sau folosit de banii ptr impozite mari pe ele RUŞINE SĂ LE FIE

 7. Pai cum mai smecherilor?!

  Rezulta clar din articol ca jumatate au fost construite abuziv (fara autorizatie).

 8. Anonim

  promisiuni electorale :pai ce mai umblau cota cu balajel si trupa de pesedei prin toate cartierele cu promisiunea ca daca oamenii vor vota psd la locale ,nimeni nu se va mai atinge de garajele lor.Memorie scurta pt ei alesii dar noi oamenii cu garaje nu am uitat de promisiuni.Sa intelegem ca ati mintit atunci dar nici de la noi nu ve-ti mai pupa in veci voturi.

 9. fraieri

  pt anonim 12:49 daca tu tiai dat votul la psd ca sa nu-ti demoleze garajul mare tampit esti, nu e de mirare ca suntem unde suntem.

 10. Anonim

  Eu am garaj construit cf legii. Cu autorizatie , platesc Primariei Zalau chirie pe teren ….nu vad de ce sa se darame acest garaj , chiar daca este construit lg punctul termic de care se pomeneste …inclusiv proiectul a fost aprobat de catre Primarie la timpul potrivit …

Leave a Comment