Prezență slabă la vot în Sălaj. Doar 19 la sută dintre alegători au votat până la ora 13

Până la ora menționată, cea mai mare prezență la vot a fost înregistrată în Ilfov, 27 la sută, următoarele județe fiind Teleorman cu 26 la sută și Constanța cu 25 la sută. Cea mai scăzută prezență a fost înregistrată în Covasna și Harghita, acolo unde procentele nu au atins nici 10 %. Prezența la vot, pe țară, era de aproape 22 la sută la ora 13. 

8 Thoughts to “Prezență slabă la vot în Sălaj. Doar 19 la sută dintre alegători au votat până la ora 13”

 1. E timpul

  E timpul sa ne ridicam la nivelul celorlalte tari UE unde nu exista presedinti de la minoritati si nu sunt tari xenofobe. Votati Dancila pentru simplu motiv ca e roman roman !

 2. Loi

  Știi de ce ești prost ? …pentru simplul motiv că ești român !

 3. Anonim

  Cei mai anormali oameni , cei din ciuma bruna (nazistii) in frunte cu fuhrerul (conducator cf. Dex) Werner , voteaza pentru o Romanie Normala . Noaptea mintii in caputzul sec al acestor tradatori de neam/tara !!

 4. Anonim

  Se va depăși mult cifra de 9 milioane votanți. La cifra aceasta, Vasilica Viorica Dăncila nu poate lua mai mult de 30%. Ducă-se învîrtindu-se ticăloasa analfabetă!

 5. Anonim

  16 si 19 apuca te de lins rănile ciumate roșu.luzarule .Hahaha!

 6. Anonim

  Dancila presedinte punct…..

 7. Anonim

  Oricum 21 30 E un psihopat notoriu PSD ist.O sulica de bujetar care o sa ramana șomer,..Hahaha! Politrukule.,.

 8. Anonim

  BRAVO SALAJENI ! BRAVO ZALAUANI !!! CIUMA ROSIE A FOST RANITA MORTAL ,DAR ATENTIE NU RAPUSA ! TREBUIE SCOASA DIN TOATA ADMINISTRATIA CENTRALA SI LOCALA IAR APOI TREBUIE TRASA IN TEAPA LA ALEGERILE LOCALE SI PARLAMENTARE CE URMEAZA.

Leave a Comment