Posturi scoase la concurs în instituţiile bugetare din Sălaj

Mai multe instituţii publice au anunţat concursuri de recrutare de personal pentru începutul anului viitor. Toare locurilor de muncă sunt puse la bătaie în mediul administrativ, unde patru primării vor să încadreze 10 persoane, iar Consiliul Judeţean Sălaj şi Direcţia de Asistenţă Socială Comunitară Zalău, alte două. Astfel, Primăria Şimleu Silvaniei, are nevoie de un îngrijitor, în cadrul Biroului administrativ-gospodăresc, administrarea pieţei, şi de doi consilieri la Compartimentul relaţii publice, evidenţa şi gestionarea documentelor, respectiv la Biroul urbanism, investiţii, managementul proiectelor.

Primăria Bălan este în căutare de administrator public, Primăria Sîg va organiza concurs pentru angajarea unui inspector II, în Compartimentul situaţii de urgenţă, şi a unui consilier cu atribuţii în domeniul resurse umane şi stare civilă, în timp ce Primăria Almaşu are nevoie de un muncitor calificat IV – în cadrul Serviciului public local de gospodărire comunală şi de un consilier la Compartimentul de Achiziţii Publice.
Alte şase posturi sunt disponibile la DASC Zalău: un referent debutant (asistent medical), patru inspectori la Compartimentul Adăpost de Noapte, Serviciul Prestații și Servicii Sociale pentru Adulți și Persoane Vârstnice şi Compartimentul Relații cu ONG, şi un muncitor necalificat.
Detalii complete despre fiecare job pot fi consultate pe portalul guvernamental de resort, ce poate fi accesat la adresa online posturi.gov.ro.

Alte articole

Leave a Comment