Postul de director la ANIF Sălaj, ocupat prin concurs de Dana Crișan

Dana Crișan, numit director prin detașare la Agenția Națională pentru Îmbunătățiri Funciare (ANIF) – filiala teritorială Sălaj la finalul lunii octombrie a anului trecut, a reușit să obțină postul de conducere la instituția precizată, prin concurs. ANIF a scos la concurs, în cursul lunii trecute, mai multe posturi de directori la agenții teritoriale din 13 județe, inclusiv în Sălaj. Astfel, Dana Crișan singurul candidat care și-a depus dosarul pentru postul de director la Agenția Sălaj a obținut 82 de puncte fiind declarată admisă. Concursul a constat în trei probe, cea scrisă (94 de puncte), practică (77 de puncte) și interviul (75 de puncte). Directorul ANIF Sălaj, Dana Crișan este de profesie inginer, specialitate utilaj tehnologic, absolventă a Universitatății Tehnice din Cluj-Napoca, cu o vechime în muncă de peste 31 de ani în domeniu. Aceasta ocupă funcția de conducere la ANIF Sălaj prin detașare din 26 octombrie, iar actualmente prin concurs. Până la numirea Danei Crișan în funcția de director, la conducerea filialei teritoriale Sălaj a fost juristul Adrian Stan (din noiembrie 2012 – octombrie 2020). Dana Crișan, în vârstă de 54 de ani, este președintele Organizației Femeilor Liberale Sălaj. Are la activ două mandate de consilier municipal, iar în prezent este consilier județean.

Activitatea ANIF

ANIF s-a înfiinţat printr-o Ordonanţă de Urgenţă în cursul anului 2011, ca instituţie publică cu personalitate juridică, finanţată din venituri proprii şi subvenţii acordate de la bugetul de stat, în subordinea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, prin reorganizarea Administraţiei Naţionale a Îmbunătăţirilor Funciare. ANIF exploatează, administrează, întreţine şi repară amenajările de îmbunătăţiri funciare din domeniul public sau privat al statului, declarate de utilitate publică. ANIF filiala teritorială  Sălaj are un număr de 21 de angajați.

9 Thoughts to “Postul de director la ANIF Sălaj, ocupat prin concurs de Dana Crișan”

 1. Anonim

  RAR …ul PULI …ai programare .. ajungi cu 15 minute mai devreme …stai la rand ..si dupa 2 ore ajunge la tine un tehnician dw ala batos ….mergi sa platesti la caserie ai orice suma se ROTUNJESTE cu 2-3 LEI IN PLUS …NU SE DA REST…..MAMA LOR

 2. EscF

  Cum a ajuns ciuma cacanie la putere a și ” castigat” concursul.

 3. Vasile

  Felicitari,doamna Dana!Am lucrat multi ani impreuna si stiu ca faceti fata provocarilor

 4. Anonim

  Mai pun si liberalii cate un profesionist

 5. Anonim

  Bine ca a plecat drincalaul ala care a fost inainte

 6. Ardelean

  Macar in Ardeal se pun oameni seriosi, nu ca prin Moldova

 7. Anonim

  Ce pregătire are doamna, pentru a ocupa postul ? Sau cu ce se ocupă această instituție ANIF, că prin județ nu se prea vad urmele. Este cumva doar o sinecurâ de partid ?

  1. adi

   Doamna – i draguta si competenta.Instutia in schimb este dejaba.sinecura,precum zici.

  2. adi

   Doamna – i draguta si competenta.Instutia in schimb este dejaba.sinecura,precum zici.

Leave a Comment