Poliția Orașului Jibou și-a schimbat sediul

Poliția Orașului Jibou și-a schimbat sediul. Acesta se află în prezent pe strada Parc Industrial nr. 7 – Jibou. După cum au explicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Sălaj, schimbul este cauzat de începerea unor lucrări de reabilitare a vechiului sediu.

Astfel, clădirea în care își desfășoară în prezent activitatea Poliția Orașului Jibou și Secția 3 Poliție Rurală Jibou a fost pus la dispoziție pentru o perioadă de cinci ani de Primăria Jibou. Numerele de telefon de la noul sediul sunt telefon/fax 0260/644.362 sau mobil 0758/253.434.

One Thought to “Poliția Orașului Jibou și-a schimbat sediul”

  1. […] Poliția Orașului Jibou și-a schimbat sediul. Acesta se află în prezent pe strada Parc Industrial nr. 7 – Jibou. După cum au explicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Sălaj, schimbul este cauzat de începerea unor lucrări de reabilitare a vechiului sediu. Astfel, clădirea în care își desfășoară în prezent activitatea Poliția Orașului Jibou și Secția 3 Poliție Rurală Jibou a fost pus la dispoziție pentru o perioadă de cinci ani de Primăria Jibou. Numerele de telefon de la noul sediul sunt telefon/fax 0260/644.362 sau mobil 0758/253.434. Citeste mai mult […]

Leave a Comment