Peste 900 de locuri de muncă la cules de căpșuni

Spania vine în această perioadă cu o ofertă pentru cei care doresc să lucreze în agricultură, joburi oferite prin rețeaua EURES. Mai precis, sunt puse la bătaie 961 de locuri de muncă, din care 956 pentru muncitori necalificați în agricultură, la cules de căpșuni, două locuri pentru muncitori la cules struguri, două pentru tractorist și un post pentru operator centrale electrice.

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, în total, în acest moment, peste 2.000 de locuri de muncă, potrivit ANOFM, dar cele mai multe sunt tot pentru muncitori necalificați sau cu calificare medie.

Locuri de muncă atractive oferă și alte state europene, în această perioadă, în cele mai diverse domenii – gastronomie, prestări servicii, îngrijitori persoane vârstnice, cameriste, șoferi, confecționeri îmbrăcăminte, tâmplari, zidari și altele, toate putând fi consultate pe site-ul ANOFM secțiunea Eures – locuri de muncă în străinătate sau direct la sediul AJOFM Sălaj, din Zalău, strada Tudor Vladimirescu, bloc P40.

Alte articole

Leave a Comment