Pentru sălăjenii aflați în căutarea unui job: AJOFM organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj, organizează în data de 7 aprilie 2017- Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment organizat la Casa Armatei din municipiul Zalău, începând cu orele 9.
Potrivit AJOFM, până la această dată, 26 de angajatori au confirmat participarea la eveniment, agenți comerciali care oferă peste 470 de locuri de muncă, din care 16 sunt pentru persoane cu studii superioare.
O noutate în acest an este dată de faptul că, la Bursă, vor participa şi cei mai mari angajatori din municipiul Zalău cu oferte de muncă atât pentru persoane cu studii medii, cât şi pentru cei cu studii superioare.
AJOFM reamintește că angajatorii care încadrează în muncă, pe perioadă nedeterminată, absolvenţi, şomeri în vârstă de peste 45 de ani, şomeri care sunt părinţi unici susţinători ai familiilor monoparentale, şomeri de lungă durată sau tineri NEET primesc lunar, pe o perioadă de 12 luni, pentru fiecare persoană angajată din aceste categorii, o sumă în cuantum de 900 de lei, cu obligaţia menţinerii raporturilor de muncă sau de serviciu cel puţin 18 luni. De altfel, tot 900 de lei, lunar, primesc şi angajatorii care încadrează şomeri care au mai puţin de 5 ani până la pensie.
AJOFM invită persoanele aflate în căutare de loc de muncă, cât şi cele care doresc să-şi schimbe locul de muncă, să participe la Bursa Locurilor de Muncă – cea mai importantă măsura de mediere a muncii, prin care agenţia de ocupare are rolul de a intermedia, într-un mod oficial şi bine organizat, cererea cu oferta de locuri de muncă.

Leave a Comment