Pentru prima data in istorie! Salajul are, oficial, un prefect maghiar – Vegh Alexandru

Pentru prima data in istorie! Salajul are, oficial, un prefect maghiar - Vegh Alexandru

Guvernul a decis, ieri dupa-amiaza, schimbarea prefectului de Salaj, Andrei Todea. Acesta a fost inlocuit in functie cu inspectorul guvernamental Vegh Alexandru. Cei doi s-au mai aflat la carma Prefecturii Salaj, in perioada 2005-2009, cand prefectul Vegh Alexandru detinea fotoliul de subprefect, inlocuit la acea vreme de Claudiu Barsan.

Culmea politicii face ca, in conditiile in care actualul Guvern este compus din PDL si UDMR (partide pentru care i-au sustinut pe cei doi pentru a accede in aceste pozitii), cel care detine majoritatea in judetul Salaj, in speta democrat-liberalul Andrei Todea, sa fie sacrificat de catre organizatia centrala a partidului.

Fara doar si poate este un pret platit de PDL pentru sustinerea UDMR in actuala conjunctura politica, tribut pe care organizatia judeteana a democrat-liberalilor nu s-ar fi gandit sa-l achite nici in cele mai negre vise.

Insa, pentru cei de la Bucuresti, pe harta politica a tarii, judetul nostru este singurul din Transilvania colorat in rosu.

Motiv pentru care PDL Salaj a primit o lectie usturatoare, probabil, pe masura rezultatului obtinut la alegerile prezidentiale.

Alte articole

Leave a Comment