Pentru binele tuturor: Medicii sfătuiesc angajaţii Primăriei Zalău să mănânce struţi şi porci vietnamezi

Starea de sănătate a aleşilor locali sau a celor care muncesc prin instituţiile statului, cheltuind banul public, este verificată, periodic, de regulă anual, de către cei de la medicina muncii. Putem fi de acord că aceste controale pot fi făcute de medici profesionişti sau nu. Însă nu avem de unde şti dacă printre acei medici există sau nu şi „umorişti” de meserie, care-şi revarsă talentele exact acolo unde te aştepţi mai puţin. În cazul nostru este vorba despre un referat privind starea de sănătate a angajaţilor Primăriei Zalău (exceptându-i pe cei din executivul instituţiei – primar, viceprimari, secretar), referat care ne-a arătat, înainte de toate, că medicii pot avea un simţ al umorului extrem de ascuţit sau… tăios, pe alocuri. Fără prea multe comentarii, care ar fi inutile, vă lăsăm să savuraţi singuri un altfel de raport – pe care noi l-am numit „demenţial” – cât se poate de autentic.

CLICK AICI!  REFERAT -SINTEZA- PRIVIND STAREA DE SANATATE  A ANGAJATILOR PRIMARIEI MUNICIPIULUI ZALAU

 

9 Thoughts to “Pentru binele tuturor: Medicii sfătuiesc angajaţii Primăriei Zalău să mănânce struţi şi porci vietnamezi”

 1. Anonim

  bravo Magazin salajean , asta inseamna jurnalism !!!

 2. Nicu

  Vrem cit mai multe asemenea articole .Sunt un deliciu gazetaresc . Pot urma si alte institutii publice .

 3. Anonim

  Doamne cat am asteptat aceasta stire. Ma ajuta in viata de zi cu zi. De astazi sunt mult mai informat. Sunt implinit din toate punctele de vedere. Pot sa mor linistit !

  1. Pisto

   Puteai sa mori si inainte de stirea asta. Oricum nu plange nimeni dupa tine.

 4. anonim

  ”Seriozitatea” actului medical…….

 5. i

  nu cred ca e vorba de „seriozitatea” actului medical ci de dorinta de afirmare a doctorului Moldovan

 6. Anonim

  Bestiallll !!!

 7. Anonim

  Asta e de-a dreptul PE BUNE??? Nu-mi vine sa cred! Am ras cu lacrimi!

 8. Simpatic si in plus

  Nu pot sa nu remarc cateva nume de familie care se repeta cu obstinatie pe relatia parinte-progenitura aflata in concediu de maternitate (Opris, Potrovita, etc) si asta numai din lista absentilor la controlul medical

Leave a Comment