Pediatria Spitalului Judeţean are nevoie de un aparat ce uşurează suferinţa copiilor

Corul Spitalului Judeţean, Vox San, susţine un concert caritabil pentru strângere de fonduri

 Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău are nevoie, pentru secţia de Pediatrie, de un aparat de vizualizare a venelor. Copiii trec de multe ori prin groaza şi chinului unei injecţii, suferinţa psihică fiind una mare atunci când medicul, neavând încotro, “caută” vena în braţul copilului pentru a colecta sânge în vederea analizelor ori a altor proceduri. Acest lucru ar putea deveni o amintire uitată, prin achiziţionarea unui aparat păerformant de vizualizare care va face ca venele mincuţilor să fie văzute perfect înainte ca aceştia să fie „înţepaţi”. Acest lucru ar însemna o mai mare rapiditate şi siguranţă în efectuarea acestui act medical delicat, dar şi un confort psihic sporit pentru copil, părinte şi cadrul medical. Spitalul Județean de Urgență Zalău organizează în acest sens un concert caritabil al corului spitalului, “Vox San”, dirijor prof. Florin Zaha. Vox San, corul Spitalului Județean de Urgență Zalău, susține primul său concert caritabil pentru a ajuta copiii internați în secția Pediatrie să treacă mai ușor peste zilele de spitalizare. Banii strânși vor fi folosiți pentru achiziționarea unui aparat de vizualizare a venelor. Spectacolul va fi organizat joi, 17 noiembrie 2016, de la ora 17, la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, sunteţi aşteptaţi la spectacolul intitulat sugestiv  „Un leu pentru zâmbetul copilului meu”. Invitați speciali sunt „Camerata Academica Porolissensis” dirijor prof. dr. Ioan Chezan şi tenorul Sergiu Chirilă.  Intrarea la eveniment este liberă. Copiii internaţi dar şi cei care vor trece pragul spitalului pentru diferite probleme, au mare nevoie de acest aparat iar fiecare leu donat înseamnă un pas înainte în achiziţionarea acestui dispozitiv medical. Donațiile pot fi făcute în conturile:

ARMS CONT: RO07RNCB0214098014060001 (BCR Zalău)

ASISZ  CONT: RO43RNCB0214135610540001 (BCR Zalău)  

Parteneri  la acest eveniment  sunt Asociația pentru Reabilitarea și Modernizarea Spitalului Judeţean Zalău, Centrul de Cultură și Artă  al Judeţului Sălaj şi Asociația Sprijin Independent      pentru Spitalul Zalău.

Alte articole

3 Thoughts to “Pediatria Spitalului Judeţean are nevoie de un aparat ce uşurează suferinţa copiilor”

 1. cetățean

  si unde e CJ ? nare cj 5000 euro pentru un aparat de asta fel ? asta e,singuru lucru bun ce lo facut e ca o reabilitat spitalu judetean si spitalu vechi,atat.asta votezi,asta primesti

 2. Anonim

  Vesnica „cutie a milei” !Pana gand se tot cer bani la gradinte,scoli ,spitale etc?Parintii dau ca se gandesc la copiii lor dar totusi cu eforturi .Sa fim realisti ar trebui sa avem salarii de salarii sa tot „donam”.
  De exemplu cand noi nu avem bani de un aparat aerosol care nu costa 5000 € nu vine nimeni sa ne doneze nimic ci face fiecare famile efort sa -l achizitioneze!
  SUCCES LA STRANS DE BANI!

 3. Anonim

  Nu dati un leu, sunt produse similare la 300 de euro.E jaf la drumul mare

Leave a Comment