Panouri publicitare cilindrice pe străzile municipiului

Printr-o achiziţie a Primăriei municipiului, Zalăul mai primeşte o şansă la un aspect urbanistic îngrijit şi plăcut. Este vorba despre opt panouri publicitare cilindrice pe care firmele, diversele agenţii şi organizatorii de evenimente îşi vor putea face reclamă contra cost, ori pe care vor fi afişate diferite anunţuri, evenimente, spectacole etc.

Conform prevederilor legale, este interzisă publicarea de anunțuri pe fațada clădirilor și în spațiile publice din oraș care nu sunt special amenajate pentru afișaj publicitar, astfel, Primăria Municipiului Zalău a achiziționat aceste obiecte necesare municipiului, pentru a veni în sprijinul unei mai bune informări a cetățenilor. Potrivit municipalităţii, achiziția panourilor circulare publicitare are ca obiective crearea unui ambient plăcut spațiului urban, asigurarea unui nivel optim de accesibilitate, oferită de suporturile urbane de afișaj în cadrul localității, tuturor cetățenilor şi asigurarea informării cetățenilor de pe raza localității cu privire la evenimentele ce au loc în Municipiul Zalău.

Costul de achiziție al unui suport circular metalic pentru afișaj publicitar a fost de 2.500 lei/bucata. Recepția lucrărilor de instalare a panourilor cilindrice pe domeniul public a fost făcută în data de 8 februarie 2017, fiind montate în zona Pieței Iuliu Maniu, în apropierea Clădirii „Transilvania”, în zona Casei Municipale de Cultură, în zona Casei de Cultură a Sindicatelor, în vecinătatea Spitalului Județean de Urgență, la intersecției străzilor Simion Bărnuțiu și Voievod Gelu, intersecția străzilor Gheorghe Doja și Avram Iancu, în zona Sălii Sporturilor şi lângă blocul “Scala”. Decizia cu privire la costurile de afișaj va fi luată prin completarea Regulamentului privind activitatea de reclamă și publicitate în Municipiul Zalău.

 

 

 

 

 

4 Thoughts to “Panouri publicitare cilindrice pe străzile municipiului”

 1. Anonim

  In rest avem de toate.

 2. vizitator

  erau destule gunoaie pe străzi nu era necesar sa mai cumpere altele.
  Daca le-a cumparat , la preturile astea enorme trebuiau ca instalarea lor sa fie inclusa în pret.

 3. Baubau

  Macar de le instalau drepte ,aroape toate sunt inclinate,probabil sa nu stea apa deasupra sa nu se ude artisti

 4. Anonim

  Montate fără pic de creier si design de Om nebun

Leave a Comment